Чуднівська громада

Житомирська область

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: Детальний план території земельної ділянки по вул. Миру в с. Дубище Житомирської області (для будівництва СТО з супутніми будівля

Дата: 21.01.2022 16:21
Кількість переглядів: 507

 Детальний план території земельної ділянки по вул. Миру в с. Дубище Житомирської області розроблений з метою визначення доцільності будівництва та обґрунтування обраної території для будівництва СТО з супутніми будівлями та спорудами, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами, визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки.

 Детальний план території розроблений відповідно до рішення 9 сесії 8-го скликання Чуднівської міської ради від 30.06.2021 року № 803 «Про розроблення детального плану території земельної ділянки по вул. Миру в с. Дубище Житомирської області».

 Замовником розроблення детального плану території виступає Чуднівська міська рада, платник – Карталов Ігор Володимирович, розробник - ТОВ «Центр Інвентаризації», головний архітектор проекту – Сергієнко Людмила Миколаївна.

Основні техніко-економічні показники ДПТ:

1. Площа ділянки проектування - 0,1408 га,

2. Площа забудови - 0,0388 га,

3. Максимальна висота забудови - 7,5 м,

4. Площа твердого покриття - 0,0670 га,

5. Площа озеленення - 350 м2 (25%),

6. Щільність забудови (використання) території - 28 %.

Ознайомитися з проектом детального плану території можна на офіційному веб-сайті Чуднівської міської ради у розділі «Містобудування та архітектура» - «Для громадського обговорення» та/або в приміщенні Чуднівської міської ради, за адресою м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 104, кабінет сектору містобудування та архітектури.

 Пропозиції та зауваження до проекту детального плану території приймаються протягом місяця до 21.02.2022 року за адресою м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 104, кабінет сектору містобудування та архітектури, відповідальний – Олег Захарченко.

 Громадські слухання щодо врахування пропозицій громадськості відбудуться 21.02.2022 року об 11.00 годині у приміщенні малої зали засідань міської ради за адресою м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 104.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь