Чуднівська громада

Житомирська область

Чуднівські борці на Всеукраїнській арені

Дата: 22.05.2019 16:05
Кількість переглядів: 901

Чуднівські борці на Всеукраїнській арені

       17 – 19 травня 2019 року у м.Березне Рівненської області відбувся традиційний  ХХV-й  ювілейний Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків,  приурочений пам’яті Заслуженого тренера України Станіслава Коваля . Цей турнір знаменний тим, що він є  відбірковим турніром серед юнаків 2002-2003 років народження до Чемпіонату світу, який відбудеться у м.Софія (Болгарія) .    На турнір зібрались найсильніші юнацькі команди борців з усіх куточків  України. Спортсмени, які стали чемпіонами, захищатимуть честь України на Чемпіонаті світу. Почесними гостями турніру були голова асоціації спортивних єдиноборств України Олександр Кравченко, голова федерації греко-римської боротьби України Олег Сазонов, Чемпіон світу, срібний призер Олімпійських Ігор,  Жан Беленюк та інші поважні гості. 

           Команда Чуднівської ДЮСШ під керівництвом тренерів-викладчів ДЮСШ Ткачука Олексія Григоровича та Тарасюка Михайла Володимировича брала участь у двох вікових групах     2002-2003 та 2006-2008 років народження.  У важкій, напруженій боротьбі наші борці пробились до 1/4 фіналу, а вихованці Чуднівської ДЮСШ Влад Гевондян (45кг.)   та   Юрій Кільніцький (92кг.) боролись у фінальній частині змагань та стали бронзовими призерами турніру.

Фото без опису

 Жан Беленюк дає настанови чуднівським борцям.

Фото без опису

Бронзовий призер змагань Влад Гевондян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь