Чуднівська громада

Житомирська область

Напередодні Дня захисту дітей третьокласники стали учасниками бібліотечної бесіди «Дитина має право»

Дата: 31.05.2019 13:49
Кількість переглядів: 588

1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Це одне  з найстаріших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії у листопаді 1949 року і вперше його відсвяткували у 1950 році. Потім ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

День захисту дітей в Україні, який щорічно відзначається 1 червня, встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 на підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім’ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна – дітям" та інших громадських організацій.

Діти – це головна радість і надія для батьків. Вони справжнє майбутнє не тільки для держави, але й для всього світу. А для бібліотекарів – це дуже цікава і вдячна категорія користувачів. Третьокласники Чуднівської школи № 2, які організовано завітали до Чуднівської міської бібліотеки на дитячий абонемент разом із своєю вчителькою Катериною Михайлівною Подолянець, стали учасниками бібліотечної бесіди «Дитина має право». Кожен із присутніх на заході мав змогу вибрати за своїм рівнем та інтересами цікаві ілюстровані книжки, а також поспілкуватися в стінах бібліотеки перед тим, як продовжити свою пізнавальну екскурсію вулицями нашого міста. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь