Чуднівська громада

Житомирська область

Випускний бал у Чуднівській школі мистецтв!

Дата: 31.05.2019 14:14
Кількість переглядів: 704

30 травня 2019 року в Чуднівському міському будинку культури відбувся традиційний звітний концерт та випускний вечір Чуднівської школи мистецтв.

Цього року стіни школи покидає 14 випускників.

Зі словами вдячності та успіхів у творчому житті виступила директор школи Леся Брайон. Вона згадала якими маленькими, несміливими, але з палким бажанням пізнати чарівний світ музики, діти прийшли до школи. А сьогодні вже випускний вечір, на якому їм вручили свідоцтва про закінчення Чуднівської школи мистецтв.

Серед випускників було чимало переможців та учасників обласних конкурсів, зокрема хореографічний колектив Чуднівської  школи мистецтв здобув «бронзу» на обласному конкурсі «Великодні дзвони», учасником конкурсу юних баяністів-акордеоністів імені Анатолія Білошицького став Мельничук Ілля, який гідно представив Чуднівську школу мистецтв на обласному рівні. Кращі випускники отримали похвальні листи.

З вітальним словом, солодкими подарунками та корзиною квітів, до випускників звернулася виконуюча обов’язки голови Чуднівської міської ради Галина Сергіївна Вербельчук.

Також до привітань з найкращими побажаннями приєдналась начальник відділу культури, молоді та спорту Світлана Володимирівна Захарченко.

Урочистості були завершені цікавою концертною програмою, яку підготували наші талановиті юні музиканти, вокалісти та танцюристи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь