Чуднівська громада

Житомирська область

Чуднівська міська рада оголошує конкурсз відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної форми власності Чуднівської міської ради

Дата: 12.08.2019 08:36
Кількість переглядів: 497

12.08.2019

Чуднівська міська рада оголошує конкурсз відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної форми власності Чуднівської міської ради з метою передачі в оренду:

 

№ п/п

Назва об’єкта

Місцезнаходження

об’єкта

Балансоутримувач

Орієнтовна площа,

кв. м.

1

Приміщенняколишньої дитячої бібліотеки

м. Чуднів,вул. Мала Житомирська, 5

Відділ культури, молоді та спорту Чуднівськоїміської ради

201,0

Претендентиподаютьконкурснудокументацію, якаскладаєтьсяіз:

1) Підтвердних документів:

- заява про участь у конкурсі з відборусуб’єктівоціночноїдіяльності за встановленою формою;

- копія установчого документа претендента;

- копія кваліфікаційних документів оцінювача, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

- копії сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого Фондом державного майна України;

- інформація про претендента (документ, який містить відомість про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювача, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

2) Конкурсної пропозиції, яка подається претендентом у запечатаному конверті з написом «На конкурс» і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконання таких робіт, а також терміну виконання робіт (у календарних днях).

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб'єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою(для юридичних осіб).

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися, відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для оцінки майна комунальної власності територіальної громади м. Чуднів, затвердженого 37 сесією міської ради 6 скликання від 30.09.2015року № 743.

Конкурсну документацію слід подавати до відділу економічного розвитку та комунальної власності міської ради за адресою:Героїв Майдану, 146, м. Чуднів, 13201, до 17:00 год. 19 серпня 2019 року.

Конкурс відбудеться 23 серпня 2019 року о 9.00 год.  за адресою: Героїв Майдану, 146, м. Чуднів, 13201,зал засідань. Контактний телефон 096 307 51 32.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь