Чуднівська громада

Житомирська область

Тренерсько-викладацький склад Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи Чуднівської міської ради зустрічає своє професійне свято хорошими успіхами.

Дата: 10.09.2019 14:38
Кількість переглядів: 657

14 вересня – День фізичної культури і спорту України

Тренерсько-викладацький склад Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи Чуднівської міської ради зустрічає своє професійне свято хорошими успіхами.

У  школі працює три відділення : боротьби греко-римської, легкої атлетики та футболу. У  ДЮСШ працює  14 навчальних груп, у яких займаються більше 160 вихованців.

   Вихованці ДЮСШ займаються на спортивній базі :  міський стадіон «ТЕТЕРІВ», спортивна зала школи,  спортивні майданчики  Чуднівського ліцею,  стадіон та спортивна зала с. Тютюнники.

   Протягом 2018-2019 років у ДЮСШ проводились відкриті чемпіонати з греко-римської боротьби, легкої атлетики, футболу та футзалу.  Традиційні футбольні турніри, присвячені Дню захисту дітей, турніри з футзалу «Різдвяні канікули» та виводу військ з Афганістану, легкоатлетичні змагання «Барви осені» є найбільш популярними та масовими.

   Тренерами віддлення греко-римської боротьби протягом року підготовлено 5 кандидатів у майстри спорту України,  3 спортсмени І-го спортивного розряду та 17 спортсменів масових розрядів.  Майстер спорту України Богдан Опрелянський є неодноразовим  чемпіоном та призером чемпіонатів України серед  юнаків та срібним призером Кубка України серед молоді. Він включений кандидатом до національної збірної України серед юніорів.

Кандидати у майстри спорту України  Влад Гевондян, Юрій Кільніцький, Сергій Кодинець, Юрій Артемчук та Ілля Поліщук – неодноразові чемпіони та призери чемпіонатів України та міжнародних змагань.

Короченко Ілля, Володимир Березюк, Павло Лапчик, Юрій Мельник, Максим Приходченко та Акім Гринюк неодноразово ставали чемпіонами та призерами обласних змагань.

Юні борці брали участь у різноманітних змаганнях у містах : Київ, Полтава, Кременчук, Харків, Кривий Ріг, Миколаїв, Одеса, Вінниця, Черкаси, Рівне, Костопіль, Березне, Львів, Мукачеве, Берегове.

Відділенням легкої атлетики  підготовлено 3 спортсмени І-го спортивного розряду, 26 спортсменів масових розрядів.

Вихованці відділення Дарья Козачок та Олександр Лівкович, Назар Лєбєдєв та Костянтин Шпита - срібні призери чемпіонатів  України з метання диску та штовхання ядра.

Чемпіонами та призерами обласних змагань є Юлія Воробйова, Анна Поплавська та Зоряна Штогрин.

Легкоатлети змагалися у Кропивницькому, Києві, Рівному, Вінниці, Івано-Франківську, Кам'янець-Подільському, Житомирі.

П’ятий рік поспіль команда ДЮСШ з футболу бере участь у чемпіонаті України серед юнаків. У сезоні 2018-2019 років футболісти зайняли почесне п’яте місце.

Вихованці ДЮСШ Мардак Олег, Лабунець Андрій, Куницький Дмитро, Зотько Євген, Черниш Олександр, Верещак Роман, Клок Кіріл, Самчук Владислав, Нестеровський Максим, Черкавський Олександр  є гордістю школи.

Юні спортсмени грали на футбольних полях Рівного,  Дубно, Костополя, Березне, Вінниці, Луцька, Хмельницького,  Білої Церкви, Чернігова,  Тернополя, Києва, Чорткова, Житомира, Коростеня, Черняхова, Черкас.

Попереду у тренерів та вихованців ДЮСШ новий навчальний рік. Побажаймо їм ще кращих досягнень та успіхів.

Відділ культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради вітає всіх спортсменів Чуднівської об'єднаної територіальної громади, працівників галузі, ветеранів фізичної культури та спорту з професійним святом. Це урочиста дата для всіх, хто цінує і шанує заняття спортом.

Всім міцного здоров'я, бадьорості, спортивного азарту, вдалих стартів та впевнених перемог.

 

                                                                      

                                      Світлана  Захарченко,  

Начальник відділу культури, 

        молоді та спорту міської ради 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь