Чуднівська громада

Житомирська область

14 вересня наше рідне, найкраще місто Чуднів відзначив 603-річницю з дня свого заснування.

Дата: 18.09.2019 09:59
Кількість переглядів: 626

14 вересня наше рідне, найкраще місто Чуднів відзначив 603-річницю з дня свого заснування. Цього року святкова програма  була досить різноманітною.

Окрасою свята стали різноманітні виставки робіт майстрів народної творчості та декоративно-ужиткового мистецтва, які об'єднали Майдан Рад та Замкову площу. Не залишила нікого байдужим виставка «Квітковий рай», яку приготували керівники гуртків та вихованці міського будинку школяра.

Також усім охочим вдалося помилуватися роботами наших художників.

В рамках відзначення Дня міста вперше в громаді відбувся День кар’єри, ініціатором проведення, якого став Житомирський Обласний центр зайнятості, де спеціалісти Чуднівського центру зайнятості допомагали визначити унікальні здібності кожного бажаючого. 

Неможливо було пройти повз Фотовиставки «Чуднів – місто моє» та не здійснити віртуальну подорож мальовничими місцями Чуднова завдяки світлинам, зробленим нашими фотолюбителями.

На святі була широко представлена сувенірна продукція, як майстрів Чуднівщини, так і Житомира, Івано-Франківська, Хмельницька, Кременчуга та інші.

Із вітальним словом та щирими побажаннями  до чуднівчан звернулась виконуюча обо’язки Чуднівського міського голови  Вербельчук Галина Сергіїна, а також відзначила кращих працівників Чуднівщини нагородивши їх Грамотою міської ради та премією.

«Нашого цвіту - по всьому світу» - хвилюючу глибину цього крилатого вислову можна осягнути тоді, коли зустрічаєш  чуднівчан, які проживають у різних куточках України та за її межами. На святкове дійство з вітальним словом та гарними авторськими піснями завітав кандидат технічних наук, доцент Київського національного університету харчових технологій, чуднівчанин, Булій Юрій Володимирович.

Найбільша цінність нашого міста - це його люди. Ми пишаємось тим, що в нашому місті мешкає багато  довгожителів. У цьому році своє 95-річчя зустрічають Надія Павлівна Кобиляк, Павліна Климівна Марцинкевич, Олена Кіндратівна Брайон. Напередодні керівники міста відвідали ювілярок та вручили їм подарунки. А найповажніший вік у нашому місті має Жихарова Ганна Андріївна, яка у липні відсвяткувала 106 років. Ганна Андріївна має одну доньку, 2 внуків, 4 правнуків та 1 праправнучку. Для одержання подарунку від міської ради на свято завітала     наймолодша правнучка Ганни Андріївни Юліана  Данилюк.

Не дивлячись на роки, Чуднів наш молодіє, томущо в ньому народжуються маленькі чуднівчанки та чуднівчани.

Подарунок для рідного міста зробила родина Лещенко, в якій народився син. Подарунок від міської ради отримав «наймолодший чуднівчанин».

Відзначення Дня народження міста у цьому році знаменно ще однією важливою подією - утворилася молода сім’я. На весільний рушник напередодні стали чуднівчани Наталія Андріївна Могульська та Павло Павлович Якимчук. З найкращими привітаннями та побажаннями звернулась до молодят в.о. міського голови Галина Сергіївна Вербельчук та подарувала молодятам подарунок на згадку.

Ще одним подарунком для міста та всіх молодят став витвір ковальського мистецтва, який нещодавно з'явився на Замковій площі. Це подарунок місту до дня народження від ковальської майстерні Олега Якимчука. Чуднівські ковалі неодноразово брали участь у ковальських фестивалях, як в Україні, так і за кордоном.

Незабутнім подарунком від міської ради стало шоу артистів театру на ходулях «Люманов шоу», м. Київ. Вони не тільки прикрасили свято, а і чудово усіх розважили.

Святковий настрій створювали талановиті виконавці Чуднівщини та місцевий гурт «Рідний край».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь