Чуднівська громада

Житомирська область

10 жовтня біля пам'ятного знаку «Борцям за єдність і незалежність України» відбувся мітинг  з нагоди  Дня захисника  України та Дня українського  козацтва.

Дата: 10.10.2019 15:07
Кількість переглядів: 551

10 жовтня біля пам'ятного знаку «Борцям за єдність і незалежність України» відбувся мітинг  з нагоди  Дня захисника  України та Дня українського  козацтва.

14 жовтня відповідно до указу Президента України, наша країна вшановує мужність та відданість тих, хто боронив її землю у воєнні роки та  охороняє  її волю у теперішній час. Захист незалежності країни та цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків.

У мітингу взяли участь керівники району, міста, старостинських округів Чуднівської об’єднаної територіальної громади, учасники антитерористичної операції на Сході країни, представники  громадських організацій, , релігійних конфесій, засобів масової інформації та молодь міста.

В межах заходу до всіх присутніх зі словами привітання звернулася виконуюча обов’язки Чуднівського  міського голови Вербельчук Галина Сергіївна.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятних місць, пов’язаних з героїчним минулим та сьогоденням Чуднівщини:  Обеліску Слави та пам’ятного знаку   «Борцям за єдність і незалежність України», вшанували пам'ять всіх, хто з честю виконав головний обов’язок – захист рідної землі.

Квіти також будуть покладені і до місць козацької слави: пам’ятних знаків козакам у селах Будичани і Дідківці та пам’ятного знаку «Чуднівська битва 1660 року», село Дубище, урочище «Шабалянка».

Урочистості з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва продовжились у селищі Вакуленчук на базі військової частини.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь