Чуднівська громада

Житомирська область

9 листопада – День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 05.11.2019 10:09
Кількість переглядів: 2598

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання до дня професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Це свято талановитих людей, які були і є носіями національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Ваше професійне свято – це ще одна нагода подякувати вам за майстерність, творчість та активну культурно-просвітницьку діяльність. Ваш талант та відданість роботі збагачує і розвиває безцінні скарби національної культури. Впевнені, що Ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої Чуднівської громади.

Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

Щира вдячність вам за самовіддану працю!

____________________________________

Довідка. Раніше Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва відзначався в Україні 23 березня. Ця дата була встановлена в березні 2000 року Указом Президента України № 484/2000, враховуючи вагомий внесок працівників культури та аматорів у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно просвітницьку діяльність. З 2012 року, згідно Указу Президента України Віктора Януковича від 30 грудня 2011 № 1209/2011 "Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят" цей день став відзначатися в третю неділю травня і отримав назву "Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва". З 2014-го року, відповідно до Указу Президента України від 30 грудня 2013-го року № 717/2013, цей День став відзначатися 9-го листопада, спільно з Днем української писемності та мови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь