Чуднівська громада

Житомирська область

Красногірка – співоче село

Дата: 19.11.2019 08:40
Кількість переглядів: 563

              «Закінчив діло – гуляй сміло»

 

Ось так і у нас в Красногірці : закінчилися польові роботи, впоралися сельчани зі своїми клопотами – можна і відпочити...А привід для цього є і навіть дуже суттєвий. Адже саме у цю пору 30 років  тому  в селі було побудовано та введено в експлуатацію новий просторий будинок культури за ініціативи та сприяння колишнього, нині покійного, керівника місцевого господарства Василя Олександровича Кондратюка.

 

Крім того, 9 листопада вся країна святкує Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва, також в ці дні ми відзначаємо День працівників сільського господарства. Отже  наш святковий вечір був присвячений цим гарним подіям.

 

Красногірка – співоче село.Свідченням цього є жіночий вокальний колектив «Панянки»,  який за відносно недовгий час свого існування гарно зарекомендував себе не тільки на місцевій сцені, а й районних масових заходах.Тому й не дивно, що стрижнем  концерту були саме красногірські паняночки. Привітати з ювілеєм рідний будинок культури прийшли і наймолодші учасники художньої самодіяльності – учні місцевої школи.

 

 

З привітанням  до односельців звернувся виконуючий обов»язки старости Красногірського старостинського округу Верещак Олександр Миколайович, який провів невеличкий екскурс в історію села, розповів про його трудівників.Також згадав про всіх тих кого вже немає в живих. Це ті хто в свій час очолював господарство, заклади освіти  та культури, які залишили гарний слід на своїй землі.

 

А ми, аматори народного мистецтва, продовжуватимемо справу наших попередників – нестимемо гарний настрій та радість нашим землякам.

 

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь