Чуднівська громада

Житомирська область

7 грудня, напередодні всесвітнього дня футболу, відбувся захід під назвою «Футбольні звитяги ЧУДНІВЩИНИ»

Дата: 11.12.2019 09:40
Кількість переглядів: 544

7 грудня, напередодні всесвітнього дня футболу, відбувся захід під назвою «Футбольні звитяги ЧУДНІВЩИНИ» з нагоди підведення підсумків футбольного сезону 2019 року. Всім відомо, що футбол – це гра мільйонів. Цим видом спорту захоплюються усі, незалежно від статі, віку, статусу, релігійних чи політичних вподобань. Чуднівщина  в цьому напрямку не відстає від усього світу. Захід розпочали із урочистого слова голови федерації футболу Чуднівського району Чорного Юрія Сергійовича. До вітального слова також приєднались голова Чуднівської районної державної адміністрації Хомич Олександр Степанович та заступник  міського голови Дячук Володимир Миколайович.

Керівники районної федерації з футболу відзначили окремих осіб подяками за сприяння , популяризацію та безпосередню допомогу у розвитку футболу на Чуднівщині, а також за активну допомогу та безпосередню участь в організації та проведенні чемпіонату Чуднівського району з футболу сезону 2019.

З нагоди заходу голова федерації футболу району Чорний Юрій та заступник голови федерації Карталов Ігор вручили відзнаки та подарунки двадцяти семи ветеранам спортивної галузі, як  палким вболівальникам футболу.

У цей день також відзначено було молоде покоління  та започаткована ще одна гарна традиція – посвята у юні футболісти. Вони склали присягу, а ветерани спорту в свою чергу передали естафету та вручили футболки.

Футбольний сезон 2019 всі команди провели на відмінному рівні, демонструючи красивий і технічний футбол. У  кожній грі всі  футболісти викладалися сповна, за що і заслужили симпатії  з боку  глядачів та вболівальників команда військової частини А-1979 на чолі із командиром Агєєв Павло Олександрович.

         4 місце за результами проведення  ігор турніру отримала команда «Карпівці» на чолі з тренером Рудоьм Олексієм та за підтримки голови Вільшанської обєднанної територіальної громади Мельника Сергія Аркадійовича.

         Бронзовим призером Чемпіонату району стала футбольна команда села Тютюнники на чолі з тренером Семенчуком Віталієм Григоровичем та за підтримки старости села Михалюка Миколи Івановича.

         Друге місце та срібні медалі Чемпіонату здобула команда «Лан» с. Бабушки на чолі з тренером Мельнику Олександру та керівнику ПАФ «ЛАН» Кучерявому Олександру Валерійовичу.

         Сезон 2019 року став щасливим і успішним для команди «Зірка» Дриглів, яка вперше в історії здобула золоті медалі Чемпіонату та стала володарем кубка Чуднівської районної федерації футболу, а також є переможцем відкритого Чемпіонату Чуднівського району з футзалу сезону 2019 року на чолі з тренером Володимиром Чорним за підтримки керівника команди Грищука Олега Петровича його помічників Мілярчука Юрія Івановича та Волинця Михайла Володимировича гравці відчували протягом усього сезону 2019 року.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь