Чуднівська громада

Житомирська область

Щедрий спортивний ужинок грудня

Дата: 24.12.2019 20:54
Кількість переглядів: 642

 

Завершується спортивний 2019 рік. До новорічних та різдвяних свят вихованці Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи Чуднівської міської ради зробили собі гарні подарунки на спортивних аренах.

  З 5 по 7 грудня у м. Біла Церква відбувся відкритий  Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків, присвячений пам’яті  заслуженого тренера України А.В.Щуки. На цей представницький турнір зібрались команди майже з усієї України,  команди з Білорусі  та Молдови. Змагання проводились у трьох вікових групах : юнаки 2003-2005 р.н., 2006- 2008 р-н., 2009- 2010 р.н.

  Чуднівські борці, вихованці Чуднівської ДЮСШ (тренер-викладач Тарасюк М.В.), в результаті запеклих сутичок привезли  додому три бронзові медалі. Це Гевондян Влад (вагова категорія до 51кг.), Кільніцький Юрій (вагова категорія до 92 кг.)  - борці 2003 р.н.  У віковій групі 2009-2010 р.н. чуднівчанин Приходченко Максим (з власною вагою 47кг. боровся у ваговій категорії до 57 кг. ) здобув також бронзову медаль турніру.   Чуднівська скарбничка могла поповнитись ще двома медалями - віковій групі юнаків 2006-2007 р.н. - Лапчик Павло (до 57кг.) та Любар Станіслав  (до 35 кг.). Але вони поступилися своїм суперникам у бронзовому фіналі та зайняли   обидва  5 місце. Нагородження спортсменів проводив чемпіон світу та Європи серед молоді,  член  національної збірної України Олександр Грушин.

                            ***                  ***                ***

 13-14 грудня 2019 року у м. Староконстянтинів відбувся Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків. Чуднівські футболісти брали участь у вікових групах 2006-2007 р.н. (тренер-викладач Чорний Ю.С.) та 2008-2009 р.н. (тренер-викладач Чорний В.С.).      Команди юних футболістів мали змогу  провести поєдинки з багатьма командами своїх суперників, досхочу награтись у футбол на чудових, майже олімпійських базах міста Староконстянтинів.  У результаті змагань молодші юнаки стали чемпіонами у своїй групі, старші юнаки у фіналі поступились ровесникам з Староконстянтинова.

                        ***                   ***                    ***

   18-19 грудня 2019 року у м. Житомирі проводились обласні новорічні змагання з легкої атлетики.  Юні представники «Королеви спорту» Житомирщини зібрались у легкоатлетичному манежі  стадіону «Полісся» у трьох вікових групах 2003-2004р.н., 2005-2006р.н., та 2007-2008 р.н.  Легкоатлети Чуднівської ДЮСШ  (тренери-викладачі Вєдєрніков В.В. та Шаустюк І.О.) взяли участь  у досить важкому виді легкої атлетики як штовхання ядра.

У результаті змагань чемпіонкою у старшій віковій групі стала чуднівчанка Дар’я Козачок, срібним призером у цій віковій групі стала Анастасія Волошина.  Серед дівчат середньої вікової групи місця розподілились так : 1 місце  виборола Юлія Воробйова, Поплавська Анна зайняла 2 сходинку п’єдесталу, а Вікторії Андрієкус дісталась бронзова нагорода. Серед молодших дівчат: 1 місце – Домініка Кивенко, 2 місце розділили Зорина Мамула та Ульяна Богаткіна, 3 місце за Наталією Кузьміною.                                                      

Серед юнаків старшої вікової групи чемпіоном змагань став Олександр Лівкович, срібним призером - Ілля Матлаш, а бронза дісталась Олександру Захарченко.  У юнаків середньої вікової групи першість була за чуднівчанином Костянтином Шпитою.

    Вихованці тренера-викладача ДЮСШ Вєдєрнікова Віктора Валентиновича, чемпіони України,  Козачок Дар’я та Олександр Лівкович зараховані до юнацької національної збірної України і будуть захищати честь держави на європейських та світових аренах.

 

                             ***                  ***              ***

   21 грудня 2019 року у спортивному залу Малокоровинецької загально-освітньої школи відбувся традиційний відкритий волейбольний турнір, приурочений пам’яті воїна-афганця Миколи Карплюка. На ці змагання були запрошені кращі команди Чуднівщини, які показали волейбол як видовищний вид спорту. У результаті змагань першість вибороли  спортсмени КФК с. Вільшанки, срібними призерами стали волейболісти с. Тютюнники, бронзові медалі дістались господарям  змагань - команді с. Малі Коровинці, волейболісти с. Бейзимівка зайняли четверте почесне місце.

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь