Чуднівська громада

Житомирська область

«Вдалий старт»

Дата: 31.01.2020 14:59
Кількість переглядів: 718

17 – 18 січня 2020 року команди юних борців та легкоатлетів Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи приймали участь у чемпіонатах Житомирської області серед юнаків.

   Чемпіонат Житомирської області з греко-римської боротьби серед юнаків  2005-2006 років народження зібрав близько 200 учасників. Змагання мали мету визначити збірну команду Житомирщини для участі у чемпіонаті України. Чуднівські борці приймали участь майже в усіх вагових категоріях.  Приємно визнати, що чемпіоном у ваговій категорії до 85кг. став  Артем Якимчук  з маленького села Дреники.  Срібними призерами у своїх вагових категоріях стали : Олександр Ломакін ( до 35кг.), Ілля Короченко ( до 47кг.) та  Павло Лапчик ( до 59кг.). Гарну технічну боротьбу показали чуднівчани Максим Приходченко та  Станіслав Любар.  Команда Чуднівської ДЮСШ зайняли ІІІ загальнокомандне місце. Підготовив команду до цих змагань тренер-практикант, вихованець ДЮСШ, Юрій Артемчук.

                                ***                                               ***                                                    ***

     Зимовий чемпіонат Житомирщини мав на меті зібрати збірну команду області до зимового чемпіонату України у м.Суми.  Юні легкоатлети Чуднівської ДЮСШ були представлені у виді легкої атлетики, як штовхання ядра. (тренери-викладачі Вєдєрніков В.В. та Шаустюк І.О.) Дівчатка штовхали ядро вагою 3 кг. і у них  місця розподілилися  так : чемпіонкою області стала Дар’я Козачок, друге місце за Юлією Воробйовою, третє місце виборолила Поплавська Анна. Гарних результатів показали Зоряна Штогрин , Леся Бабушко.                                                                                    У юнаків також весь п’ядестал був чуднівським. У штовханні ядра 5кг. чемпіоном став Костянтин Шпита, срібним призером став  Олександр Лівкович, а бронзу виборов Ілля Матлаш. Покращили свої результати Олександр Захарченко та Денис Сидорчук.

                             ***                                                     ***                                                        ***

     Приємна звістка прийшла нам з м. Суми де на зимовому чемпіонаті України наша чуднівчанка, вихованка Чуднівської ДЮСШ, Дар’я Козачок стала чемпіонкою України у штовханні ядра з результатом 15м. 30см. виконала норматив кандидата у майстри спорту. ЇЇ зараховано до національної збірної України де буде захищати честь  Держави  на Європейських та світових аренах. Підготовив чемпіонку тренер-викладач Чуднівської ДЮСШ Віктор Валентинович Вєдєрніков.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь