Чуднівська громада

Житомирська область

Виїзний прийом громадян в.о. міського голови Чуднівської міської ради

Дата: 20.02.2020 09:20
Кількість переглядів: 640

  У середу, 19 лютого 2020 р. в. о. міського голови Чуднівської міської ради Сергієм Костяковим проведено особистий виїзний прийом громадян у селі Красносілка. До участі у прийомі громадян долучилися в. о. старости Красносільського старостинського округу Олександр Ништун, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Олег Захарченко, директор Чуднівського комунального підприємства «Теплокомуненерго» Микола Кідрук, директор ПП «Ельпласт-Полісся» Віталій Левик та керівник приватної агрофірми «ГРАНТ» Юлія Маленька.

  Під час прийому громадян порушувалися питання порядку призначення субсидій, освітлення вулиць села, очищення та обгородження сільського кладовища. Основним та дуже важливим було питання прийняття в експлуатацію вопровідних мереж села Красносілка.

  Для вирішення питань по суті після прийому Сергій Михайлович разом з в. о. старости Красносільського старостинського округу Олександром Ништуном та керівником приватної агрофірми «ГРАНТ» Юлією Маленькою виїхали оглянути вулиці села та сільське кладовище.

   На всі порушені питання мешканці села отримали вичерпні відповіді та рекомендації. Питання, що потребують більш детального вивчення, Сергій Костяков взяв під особистий контроль та надав доручення фахівцям відповідних структур щодо вирішення їх по суті та вчасного інформування запитувачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь