Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулась 14-та сесія Чуднівської міської ради

Дата: 27.02.2020 09:21
Кількість переглядів: 2484

  У середу, 26 лютого, під головуванням в.о. міського голови Сергія Костякова, відбулась чергова чотирнадцята сесія Чуднівської міської ради. В роботі сесії, окрім депутатів, взяли участь представники апарату та виконавчих органів ради, в.о. старост, Карвинівський сільський голова, громадськість, а також народний депутат Сергій Кузьміних.

  Всього на порядок денний було винесено 364 питання. Спершу депутати прийняли до відома повідомлення Чуднівської міської виборчої комісії щодо визнання обраним депутатом міської ради Володимира Дячука. Далі розглянули та прийняли рішення щодо діяльності виконавчих органів ради, виконання Програми економічного та соціального розвитку Чуднівської міської ради у 2019 році, про передачу майна комунальної власності Чуднівській районній раді, встановлення орендної плати Житомирській дирекції АТ «Укрпошта», співфінансування інвестиційного проєкту (стадіон ліцею), списання основних засобів з балансу ЧКП «Теплокомуненерго» і відділу культури, молоді та спорту, харчування дітей в закладах освіти, розроблення генерального плану м. Чуднів.

 Також депутати затвердили ряд розпоряджень в.о. міського голови, Програму економічного та соціального розвитку на 2020 рік, звіт про виконання бюджету за 2019 рік, структуру та штатну чисельність закладів культури та спорту, план роботи міської ради на І півріччя, детальний план території для будівництва церкви у м.Чуднів, вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» тощо.

  Крім того, надано згоду на добровільне приєднання Карвинівської територіальної громади до Чуднівської ОТГ, прийнято ряд звернень до керівництва держави щодо будівництва об’їзної дороги м. Чуднів, розширення функціональних обов’язків зубних лікарів та ринку земель сільськогосподарського призначення.

  На посаду начальника КП «Благоустрій» призначено Анатолія Огородніка, який до цього виконував обов’язки керівника даного комунального підприємства.

 Значимим за об’ємом та напруженістю став розгляд земельних питань. Депутати розглянули понад триста проєктів рішень. У ході обговорення виникало багато дискусій, виступали учасники бойових дій. Як результат, прийнято компромісні рішення, що стосуються виділенню земельних ділянок для ведення ОСГ селянам та учасникам АТО, а також продаж права їх оренди з аукціону, що має максимально врахувати інтереси всіх сторін та всієї громади в цілому.

 У різному депутати обговорили питання про виділення житла військовому комісару Чуднівського РВК, підполковнику Олегу Клоку, демонтаж недобудованої школи в с. Дубище, оплату праці працівників відділу освіти, інвентаризацію нерухомого майна та ін.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь