Чуднівська громада

Житомирська область

Міський етап Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

Дата: 27.02.2020 15:45
Кількість переглядів: 757

  З метою активізації участі учнівської молоді в природоохоронній роботі та екологічному русі, виявлення і поширення нетрадиційних форм роботи з набуття знань і досвіду розв'язання екологічних проблем, на базі Чуднівського ліцею відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім». У якому взяли участь 3 команди закладів освіти громади: агітколектив «Міжгалактичний екологічний патруль» Чуднівського  ліцею, екологічна агітбригада «Чеберяйчики» Дідковецької ЗОШ І-ІІІ ст. та   агітколектив «Юні екологи» Чуднівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2.

    У своїх виступах юні природо охоронці  акцентували  увагу  на глобальних, екологічних  проблемах та шляхах їх вирішення. З  великим завзяттям  закликали зберігати  всі багатства  природи  та вкотре наголошували на необхідності популяризації руху за збереження навколишнього  середовища, активізації  просвітницької  та природоохоронної  діяльності.

 За підсумками конкурсу переможцем конкурсу визнано агітколектив «Міжгалактичний екологічний патруль» Чуднівського  ліцею. Дипломом другого ступеня  нагороджено агітколектив «Юні екологи» Чуднівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та дипломом третього ступеня – екологічну агітбригаду «Чеберяйчики» Дідковецької    ЗОШ І-ІІІ ст.

 

   Команда-переможець буде представляти Чуднівську  громаду на обласному  етапі Всеукраїнського  конкурсу  учнівських  колективів екологічної  просвіти «Земля – наш спільний дім»

 

   Усі присутні збережуть приємні враження від актуальних і оригінальних виступів, влучних та гострих висловлювань учасників, що закликають молодь не залишатися байдужими до певної екологічної проблеми.

           Щиро вітаємо переможців!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь