Чуднівська громада

Житомирська область

Зустріч з Дар’єю Козачок, вихованкою Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи

Дата: 12.03.2020 15:35
Кількість переглядів: 966

   У середу, 11 березня, у малій залі міського будинку культури відбулась зустріч з вихованкою Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи Дар’єю Козачок, яка  здобула почесне ІІІ місце з штовхання ядра у Міжнародній матчевій зустрічі з легкої атлетики збірних юнацьких команд           у Стамбулі.

   В цей день Дар’ю вітали в.о. міського голови Чуднівської міської ради Сергій Костяков, голова районної ради Павло Домашенко, директор Чуднівської ДЮСШ Михайло Тарасюк, перший директор ДЮСШ Анатолій Мельник, вчителі Чуднівської ЗОШ №2, рідні та друзі.

   Учасники зустрічі мали нагоду особисто поспілкуватися з Дар’єю та задати питання, які їх цікавили.

  Основними рисами характеру Дар’ї є витримка та наполегливість, завдяки яким за три роки навчання у Чуднівській дитячо-юнацькій спортивній школі їй з допомогою тренера–викладача Віктора Валентиновича Вєдєрнікова вдалось досягнути високих результатів.  

   У 2019 році до підсумків діяльності школи відділення легкої атлетики додано 332 очки, 141-е з них – здобуто завдяки Дар’ї. На чемпіонатах України, що відбувалися у Києві, Кропивницькому, Мукачевому здобуто 1-е - I місце, 5 – II, 1 – III місце.

   Найрезультативнішим став для юної спортсменки та її тренера командний чемпіонат України з легкої атлетики, що відбувся у січні у місті Суми. У штовханні ядра з результатом 15,30 м, що є поки що особистим рекордом Дар’ї, вона зайняла I місце. Тим самим виконано норматив кандидата у майстри спорту України. Завдяки чому її було зараховано до Центру олімпійської підготовки національної збірної України.

 Протягом заходу не вщухали слова вдячності та захоплення, а серця усіх присутніх переповнювала гордість.    

  Ще раз вітаємо Дар’ю  Козачок з перемогою, бажаємо їй  наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України та нашої громади!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь