Чуднівська громада

Житомирська область

Засідання міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції. Звернення міської влади та представників релігійних конфесій Чуднівщини

Дата: 10.04.2020 16:35
Кількість переглядів: 1239

 

Фото без опису

Фото без опису 

 Сьогодні, 10 квітня, в.о. Чуднівського міського голови Сергій Костяков провів засідання міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції, у якому взяли участь представники релігійних конфесій громади. Учасники зустрічі обговорили проведення Великодніх свят та заходів безпеки під час пандемії коронавірусу COVID-19, які необхідно запровадити в храмах для запобігання розповсюдженню інфекції. Всі одностайно підтримали рішення, які були прийняті у зв’язку з карантинними обмеженнями.

 

Звернення міської влади та представників релігійних конфесій Чуднівщини

Дорогі віряни!

 Наближається особливо величне та найбільше з релігійних свят - Великдень. Але в цьому році святкування Великодня буде проходити по особливому, в умовах карантину.

 Тому, церковні обряди Великоднього періоду за участю вірян будуть обмежені. Богослужіння у храмах будуть проводитись за участю священнослужителів та обслуговуючого персоналу.

 Закликаємо Вас долучатися до молитви в режимі онлайн-трансляцій. Освятити кошики буде можливо онлайн та традиційним обрядом освячення на вулиці. І навіть в таких умовах просимо дотримуватись карантинних заходів: приходити до храму у захисних масках та рукавичках, а також дотримуватись безпечної дистанції (1,5 м). Людям у віці понад 60 років, які знаходяться у зоні ризику, для безпеки їхнього життя рекомендуємо залишатися вдома.

 Біля кожного храму буде встановлено скриньку для записок, а в поминальні дні священниками будуть проводитись панахиди без участі парафіян.  

 Бережіть себе та своїх близьких!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь