Чуднівська громада

Житомирська область

Проведено озеленення території Чуднівської громади

Дата: 27.04.2020 16:40
Кількість переглядів: 1065

 Зелені насадження позитивно впливають на клімат. Перш за все, вони слугують резервуарами для чистого повітря, створюючи для мешканців громади комфортні умови проживання і праці, забезпечують раціональний відпочинок і відновлення сил, сприятливо впливають на організм, фізичне і психічне здоров`я.

   Декоративні кущі формують архітектурне обличчя міста, надають мальовничості, викликають у людей почуття естетичної насолоди.

  Саме з цією метою за ініціативи в. о. Чуднівського міського  голови Сергія Костякова проведено озеленення території Чуднівської громади.  

   Минулого тижня працівниками КП «Благоустрій» у м. Чуднів висаджено 20 різновидів рослинності, серед яких: ялівці, самшит, тіні тін, піон, барбарис, форзиція, бересклет, спірея, стрікта, катальпа, санкіст, верба, магнолія, туйовик, кизильник, пухироплідник бордовий, скумпія, 3 види туї.

   Багаторічні рослини насаджено на Замковій площі, біля приміщення міської ради, біля пам’ятного знаку чорнобильцям-ліквідаторам, на клумбах центральної вулиці міста, на в’їзді у місто зі сторони Житомира тощо.

 Крім того, озеленення місцевості проведено і у селі Будичани. Всі саджанці, які отримали від Чуднівської міської ради працівники старостату висадили біля сільського будинку культури.  

  Саджанці багаторічних рослин придбано за кошти Чуднівської міської ради. За кожним із них передбачено постійний догляд та полив.

 Сподіваємося на свідомість мешканців громади щодо збереження зелених насаджень.

 За проведену роботу слід подякувати працівникам міського комунального підприємства «Благоустрій», а начальнику відділу земельних відносин та екології Чуднівської міської ради Наталії Варгалюк - за надану допомогу у створенні зеленого дизайну громади.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь