Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулась чергова сесія Чуднівської міської ради

Дата: 29.05.2020 20:54
Кількість переглядів: 1776

 В п’ятницю, 29 травня, у приміщенні Чуднівської міської ради відбулась шістнадцята сесія під головуванням в.о. міського голови Сергія Костякова. На сесії, окрім депутатів, були присутні в.о. старост громади, керівники структурних підрозділів виконавчого апарату ради, представники правоохоронних органів, громадськості (учасники бойових дій, жителі с. Красносілка).

 Перед початком засідання Сергій Михайлович, а також депутати-освітяни Володимир Кривоцюк та Галина Сірик привітали присутніх зі святом Останнього дзвоника. Нещодавно обраному депутату Володимиру Дячуку в.о. міського голови вручив депутатське посвідчення.

 Загалом, на сесії було розглянуто майже три сотні питань. Депутати внесли зміни до міського бюджету на 2020 рік, заслухали інформацію заступника керівника Бердичівської місцевої прокуратури Сергія Сивака, схвалили приєднання Карвинівської громади до Чуднівської ОТГ, затвердили план роботи ради на ІІ півріччя, Порядок формування, фінансування і моніторингу виконання міських (комплексних) програм, цільові програми «Дітям Чуднівщини – безпечне та якісне харчування», «Про підтримку учасників АТО, ООС та членів їх сімей на 2020-2023 роки». Також прийнято рішення про внесення змін до складу депутатських комісій та закріплення депутатів за виборчим округом, про затвердження розпоряджень в.о. міського голови, про затвердження форми контракту з керівниками закладів загальної середньої освіти.

 Підтримали депутати і рішення про встановлення у Чуднові за адресою вул. Героїв Майдану, 102 (біля будівель райдержадміністрації і римо-католицького костелу) пам’ятника видатному білоруському та польському письменнику, поету і видавцю Яну Барщевському, що провів останні роки життя у Чуднові і тут похований.

 Після численних дискусій депутати погодили винесення на громадське обговорення питання щодо реорганізації Будичанської, Красносільської, Тютюнниківської, Малокоровинецької та Бабушківської шкіл.

 Міська рада прийняла рішення звернутися до Державного агентства автомобільних доріг України, ДАК «Автомобільні дороги України», Житомирської ОДА та Житомирської обласної ради щодо безоплатної передачі майнового комплексу та території бувшої філії «Чуднівський райавтодор» у комунальну власність Чуднівської ОТГ.

 Традиційно найбільш чисельним був блок земельних питань. Депутати погодили з них більшу частину, а по тих питаннях, де були протиріччя з чинним законодавством – було відмовлено. Слід відмітити, що міська рада на цій сесії виділила земельні ділянки нашим атовцям – 76 учасників бойових дій отримали дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ.

  Депутат Микола Маслюківський підняв питання щодо законності передачі та переорювання земель випасу поблизу с. Короченки.

 У «різному» депутат Людмила Зотько зачитала звернення лікарів інфекційного відділення Чуднівської ЦРЛ щодо виділення коштів на підвищення їм заробітної плати під час епідемії COVID-19. Депутат Ігор Кучмій наголосив на необхідності проведення роботи щодо забезпечення сплати до міського бюджету податку на доходи фізичних осіб із заробітних плат працівників державних установ і організацій, розташованих у м. Чуднів. В.о. міського голови запропонував депутатам обговорити питання щодо визначення у Чуднові місця для вшанування пам’яті загиблих учасників російсько-української війни.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь