Чуднівська громада

Житомирська область

В.о. Чуднівського міського голови взяв участь у нараді зі спеціалістами департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА

Дата: 06.08.2020 10:12
Кількість переглядів: 654

   Вчора, 5 серпня, у м. Житомирі відбулась нарада, у якій взяли участь в.о. Чуднівського міського голови Сергій Костяков, начальник відділу освіти міської ради Володимир Кривоцюк, спеціалісти департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА та АТ «Житомиробленерго».

   Під час наради обговорили можливість перенесення підземних електричних мереж, що проходять по території стадіону КЗ «Чуднівський ліцей», реконструкцію якого в рамках програми «Велике будівництво» розпочато 1 липня 2020 року.

 Чуднівська міська рада з даним питанням вже зверталася до АТ «Житомиробленерго», на що отримали відповідь про необхідність проведення реконструкції діючих електромереж (їх перенесення). А це тягне за собою великі витрати часу та коштів на виготовлення технічних умов, розробки і погодження проектної документації.

  Та після тривалих переговорів присутні вирішили включити виконання робіт з перенесення підземних електричних мереж, що проходять по території стадіону КЗ «Чуднівський ліцей» до інвестиційної програми АТ «Житомиробленерго».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь