Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чуднівської міської ради

Дата: 27.08.2020 09:43
Кількість переглядів: 658

 У середу, 26 серпня 2020 року, у Чуднівській міській раді під керівництвом в.о. міського голови Сергія Костякова відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у якій крім членів комісії взяли участь помічник лікаря-епідеміолога Чуднівського РВ Бердичівського МВЛД ДУ "Житомирський центр лабораторних досліджень МОЗ України" Галина Колесник, начальник районного управління Держпродспоживслужби України в Житомирській обл. Михайло Далекий, в.о. старости Карвинівського старостинського округу Володимир Радушинський.

 У порядку денному розглядались наступні питання:

  • про запровадження на території Чуднівської громади обмежувальних протиепідемічних заходів відповідно до рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 «жовтий»;
  • про призупинення роботи Красногірської ЗОШ І-ІІ ступенів та закладу дошкільної освіти у зв’язку з захворюванням коронавірусною хворобою у педагогічному колективі та проведення відповідних заходів відділом освіти міської ради тощо.

 Відповідно до «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції забороняється:

  1. Перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих  засобів  індивідуального захисту.
  2. Перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус, без посвідчення про взяття на облік бездомної особи.
  3. Самовільно залишати місця самоізоляції.
  4. Проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних) заходів за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі, або території ( якщо захід проводиться на відкритому повітрі), а також діяльність закладів культури з наповненістю залів понад 50 відсотків місць у кожному окремому залі. Організатор заходу є відповідальним за дотримання між учасниками фізичної дистанції не менше ніж півтора метра у разі проведення заходу із розміщенням учасників стоячи.
  5. Здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі у міжміському сполученні в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб. Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту та здійснює контроль за використанням засобів індивідуального захисту під час перевезення, у тому числі виготовлених самостійно.
  6. Забороняється відвідування сторонніми особами, установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають, перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи із стійкими інтелектуальними або психічними  порушеннями, установ і закладів, що надають соціальні послуги сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово).
  7. Роботу після 24-ї та до 7-ї години розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо ), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
  8. Проведення масових заходів в закладах громадського харчування у кількості більш як 20 осіб та більше однієї особи на 10 кв. метрів.
  9. Відвідування закладів освіти здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної  та спеціалізованої мистецької освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь