Чуднівська громада

Житомирська область

Під час проведення робіт з благоустрою випробувано нову техніку

Дата: 05.09.2020 16:52
Кількість переглядів: 1165

 З метою підтримання належного санітарного стану та естетичного вигляду, напередодні Дня міста Чуднів, з ініціативи в.о. міського голови Сергія Костякова 4 вересня працівники Чуднівської міської ради провели роботу з благоустрою у парку «Тетерів». До прибирання долучилися працівники КП «Благоустрій» та Чуднівської військової частини А 1979.

 Було виконано значний обсяг робіт: обкошено суху траву, прибрано сміття та сухе листя, здійснено санітарну обрізку дерев тощо. Слід відмітити, що вперше під час благоустрою працівниками випробувано нову техніку, а саме механічний подрібнювач гілок. Якщо раніше під час подібних робіт деревні відходи просто вивозились на смітник чи відразу на місці спалювались, то тепер завдяки сучасній техніці непотрібне гілля перероблено в тверде органічне паливо, що буде використано в опалювальному сезоні в котельнях комунальних закладів громади.

 На придбання механічного подрібнювача гілок не було витрачено жодної копійки бюджетних коштів. Сергій Костяков, розуміючи необхідність мати в комунальному господарстві міста таку корисну техніку, звернувся до ТОВ «Камінське», яке обробляє землі на території Чуднівської ОТГ, з проханням в рамках соціального партнерства придбати для потреб громади подрібнювач гілок. Керівник агропідприємства Раїса Саусь пішла назустріч в.о. міського голови і, як результат, у розпорядженні Чуднівського комунального підприємства «Благоустрій» з’явився сучасний апарат, що водночас допомагає наводити чистоту і порядок, а також сприятиме раціональному використанню енергоресурсів та бюджетних коштів.  

 До речі, Сергій Михайлович власноруч запустив двигун подрібнювача гілок та разом із працівниками завантажував гілля для переробки.        

 Чіткість і визначеність рішень, вміння співпрацювати та звичка робити більше, ніж зобов’язаний, – ось саме ті риси, якими має володіти справжній керівник та господарник.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь