Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулась чергова сесія Чуднівської міської ради

Дата: 23.12.2020 16:34
Кількість переглядів: 1482

  Сьогодні, 23 грудня, під керівництвом Чуднівського міського голови  Віталія Войтка відбулось засідання 4-ої сесії 8-го скликання.

   У роботі сесії взяли участь 25 депутатів із 26.

  Сесія розпочалася із вручення депутатського посвідчення нещодавно обраному депутату міської ради Петру Заплетнюку.

  На порядок денний було винесенено 39 питань.

 У ході засідання депутати затвердили структуру апарату та виконавчих органів Чуднівської міської ради та структуру і штатну чисельность закладів культури та спорту Чуднівської міської ради.

 Обранцями затверджено Програму роботи з обдарованою молоддю на 2021 рік, Програму організації підвезення учнів та педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів до місць навчання, роботи і додому на 2021 рік, Програму організації харчування в закладах освіти Чуднівської міської ради на 2021 рік, комплексну  Програму  розвитку фізичної культури і спорту Чуднівської міської ради на 2021-2024 роки, Програму соціального захисту людей з інвалідністю, ветеранів війни та  праці, пенсіонерів, сімей з дітьми, учасників АТО та незахищених верств населення  міської ради на 2021 - 2022 роки, Програму проведення культурно-масових заходів на території Чуднівської міської ради на 2021-2022 роки, а також Програму забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і територій Чуднівської міської ради від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки.

  Крім того, прийнято міський бюджет Чуднівської територіальної громади на 2021 рік та затверджено прогноз міського бюджету на 2022-2023  роки і  фінансовий план КНП «Чуднівська лікарня» на 2021 рік.

  Чуднівська міська рада прийняла у комунальну власність заклади культури територіальних громад, що увійшли до міської ради, Карвинівський ФАП, Бартуський ФП та Грем’яченський ФП, комунальне  некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Романівської районної ради».

  Депутатами внесено зміни у контракти з директором КП «Чуднівська центральна районна аптека № 65», з головним лікарем КНП «Чуднівський центр первинної медико-санітарної допомоги» та з директором КНП «Чуднівська лікарня».

  Також на сесії розглядалося питання про скасування рішення виконавчого комітету Чуднівської міської ради від 23.06.2020 р. № 67 «Про доцільність перебування малолітньої дитини Івашкевич Тетяни Володимирівни на вихованні у сім’ї батька Івашкевича Володимира В’ячеславовича».

  Після тривалих дискусій та переговорів, у яких взяли участь всі сторони спірних питань депутати все ж вирішили скасувати дане рішення.

  У «різному» присутні заслухали та взяли до відома звернення громадянина Василя Макарця щодо виконання службових обов’язків старости Красносільського страростинського округу Олександра Ништуна. Депутат Павло Чумак підняв питання про будівництво водопроводу по вул. Рубашова у місті Чуднів.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь