Чуднівська громада

Житомирська область

У селі Тютюнники проводяться роботи з будівництва водогінної мережі та станції знезалізнення

Дата: 04.01.2021 10:18
Кількість переглядів: 1430

 Завершується будівництво станції знезалізнення питної води у с. Тютюнники, кошторисною вартістю 706,5 тис.грн.

  Будівництво проводиться за рахунок субвенції з державного бюджету  сумі 700,0 тис.грн. відповідно до розпорядження від 5 червня 2019 р. № 365-р «Деякі питання розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій». Проте за відсутності правовстановлюючих документів на земельну ділянку проведення даних робіт було неможливим.

 24 грудня 2020 року розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації від 24.12.2020 року № 703 земельну ділянку, на якій планувалося розміщення станції знезалізнення передано до комунальної власності Чуднівської міської ради. За результатами тендеру виконавцем робіт визначено ПП «Ельпласт-Полісся», вартість виконання робіт відповідно до договору становить 659,3 тис.грн. Після чого було розпочато будівництво зазначеної станції.

 Крім того, паралельно у Тютюнниках триває будівництво водогінної мережі по вул. Шкільній, Зарічній, Короткевича та Польовій, кошторисною вартістю 1148,3 тис.грн.

  На будівництво також виділялася субвенція з державного бюджету в сумі 100,0 тис.грн. відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 р. № 395 «Деякі питання надання у 2016 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій».

  У зв’язку з відсутністю фінансування до цього часу вдалося збудувати водопровід лише по вул. Шкільній.

  Відчуваючи підтримку влади, жителі села Тютюнники також вирішили долучитись до спільної справи з будівництва водопроводу. Так, 25 мешканців зазначених вулиць зібрали 87,5 тис.грн.

  31 грудня 2020 року Чуднівський міський голова Віталій Войтко, голова райдержадміністрації Олександр Хомич та староста Тютюнниківського старостинського округу Микола Маслюківський особисто перевірили виконання робіт з будівництва станції знезалізнення у селі Тютюнники, обговорили подальші дії з підрядником та поспілкувалися з мешканцями щодо будівництва водогінної мережі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь