Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулась позачергова сесія Чуднівської міської ради

Дата: 20.01.2021 15:55
Кількість переглядів: 1029

 Сьогодні, 20 січня, під керівництвом Чуднівського міського голови  Віталія Войтка відбулось засідання позачергової сесії 8-го скликання.

 У роботі сесії, окрім депутатів, яких на засідання прибуло 20, взяли участь представники апарату та виконавчих органів ради, а також депутат обласної ради Ігор Лукашенко та голова Чуднівської районної державної адміністрації Олександр Хомич.

  Перед початком сесії міський голова Віталій Войтко зачитав звернення від депутатів міської ради про утворення депутатської фракції «Європейська Солідарність».

   На порядок денний сесії було винесенено 20 питань.

 Зокрема, внесено зміни до структури і штатного розпису апарату та виконавчих органів Чуднівської міської ради,  затверджено акти приймання – передачі майна Рачківської, Великокоровинецької, Вакуленчуківської, П’ятківської та Карвинівської шкіл та КУ “Інклюзивно-ресурсний центр” Чуднівської районної ради.

 Під час засідання депутати прийняли рішення про прийняття у комунальну власність Чуднівської міської ради комунальних закладів дошкільної освіти, цілісних майнових комплексів Великокоровинецького селищного комунального підприємства «Каскад» та Вакуленчуківського селищного комунального підприємства.

 У ході роботи сесії обранцями встановлено орендну плату для КНП «Чуднівський центр первинної медико-санітарної допомоги» міської ради та Чуднівської районної державної адміністрації та її структурних підрозділів, прийнято на зберігання документи у відділ трудового архіву Чуднівського міського комунального підприємства з обслуговування адміністративних приміщень міської ради, а також затверджено фінансовий план КНП «Чуднівський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік.

 Крім того, депутати підтримали звернення до  Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України  щодо неприпустимості зростання цін на постачання та розподіл електричної енергії, постачання та розподіл природнього газу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь