Чуднівська громада

Житомирська область

Чуднівський міський голова взяв участь у нараді Житомирської ОДА щодо реалізації проєктів «Безпечна громада» та «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 27.01.2021 16:42
Кількість переглядів: 670

 Сьогодні, 27 січня, Чуднівський міський голова Віталій Войтко взяв участь у нараді з сільськими, селищними, міськими головами та відділів, відділень поліції Житомирщини, яку провів голова облдержадміністрації Віталій Бунечко. У нараді також взяли участь заступники голови ОДА Олександр Федько та Юрій Оханський, голова обласної ради Володимир Федоренко, начальник Головного управління Нацполіції в області Юрій Олійник, голова Житомирського центру розвитку місцевого самоврядування Василь Немержицький, а також представники громадськості та ЗМІ.

 Основні питання, які розглядались на нараді стосувались реалізації на території області проєктів «Безпечна громада» та «Поліцейський офіцер громади».

 Учасники зустрічі розглянули стан реалізації проєктів на території Житомирської області, поділилися досвідом роботи з цими безпековими заходами, а також обговорили подальшу співпрацю органів державної влади, Національної поліції України та керівників територіальних громад Житомирщини з питання підвищення публічної безпеки та правопорядку в області.

  Після наради Віталієм Володимировичем проведено перемовини з керівництвом  Головного управління Нацполіції в Житомирській області щодо впровадження вищезазначених проєктів у Чуднівській громаді.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь