Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулось засідання виконавчого комітету Чуднівської міської ради

Дата: 29.01.2021 11:39
Кількість переглядів: 1521

  28 січня під керівництвом Чуднівського міського голови Віталія Войтка відбулось засідання виконавчого комітету міської ради.

 У ході засідання  було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, зокрема:

  • про проєкт Програми оздоровлення та відпочинку дітей Чуднівської міської ради на 2021-2022 роки;
  • про покращення стану військового  обліку та бронювання  військовозобовязаних  та  призовників  на території Чуднівської  міської ради на 2021 рік;
  • про основні  завдання цивільного захисту  Чуднівської  міської  ради на 2021 рік;
  • про продовження договорів оренди комунального майна з ТОВ «Солар Південь», ПАТ «ВФ Україна» та ФОП Бучко Н.О. без проведення аукціону;  
  • про внесення змін в особові справи черговиків на отримання житла тощо.

 На виконання повноважень у сфері охорони дитинства виконавчим комітетом прийнято рішення про створення дитячого будинку сімейного типу (доповів начальник служби у справах дітей Олександр Левчик).

  Заслухавши інформацію головного спеціаліста служби у справах дітей Марини Ткачук, виконком вирішив позбавити матір та батька (жителів селища Вакуленчук)  батьківських прав  відносно чотирьох малолітніх дітей. Та прийняли рішення про влаштування двох дітей до комунальної установи «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» Житомирської обласної ради, а ще двох на тимчасове виховання та спільне проживання у сім’ї родичів.

  У зв’язку з безпосередньою загрозою життю та здоров’ю малолітньої дитини членами виконкому було прийняте рішення про її відібрання у матері (жительки с. Дубище).   

  У ході засідання погодили проєкт рішення міської ради «Про затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту Чуднівської міської ради  та Подяку міського голови». Також затверджено перелік  об’єктів та видів  громадських робіт, які будуть виконуватися   засудженими та правопорушниками  на території міської ради у 2021 році та визначено види суспільно-корисних робіт та перелік об’єктів, на яких порушники будуть виконувати такі роботи у 2021році.

  Крім того, присутні заслухали інформацію начальника загального відділу міської ради Наталії Корчук про підсумки роботи зі зверненнями громадян у 2020 році та затвердили заходи з реалізації першого етапу (до 2022 року) Стратегії популяризації української мови до 2030 року “Сильна мова — успішна держава” на території Чуднівської міської територіальної громади.

  У «різному» члени виконкому заслухали звернення директора філії «Тетерів» ТОВ СП «Нібулон» Олександра Чорнобая щодо забезпечення безкоштовного харчування дітей у закладах освіти та вчасного прибирання снігу, проведення протиожеледних заходів у зимовий період на території громади.

  Також присутні мали нагоду ознайомитися з презентацією представника компанії «УКРМІЛКІНВЕСТ», яка пропонує власникам особистих селянських господарств, що утримують велику рогату худобу взяти участь у проєкті створення сімейних молочних ферм.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь