Чуднівська громада

Житомирська область

1 ЛЮТОГО СТАРТУВАЛА РЕЄСТРАЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ У ЗОВНІШНЬОМУ НЕЗАЛЕЖНОМУ ОЦІНЮВАННІ 2021 РОКУ

Дата: 01.02.2021 16:10
Кількість переглядів: 601

Фото без опису

 

 1 лютого  розпочалася реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021  року. 

 Для  успішного  проведення  реєстрації необхідно  скористатись сервісом «Зареєструватися», розміщеним на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти,сформувати  комплект  реєстраційних  документів  і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти, у якому навчається учень.

   Комплект реєстраційних документів має містити:

  • оформлену реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися»;

  • засвідчену копію паспорта громадянина України;

  • засвідчену копію документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років).

  Для  оформлення  реєстраційної  картки необхідно  мати дві фотокартки розміром 3 × 4, що відповідають досягнутому віку. Особливу увагу під час створення реєстраційної картки варто звернути на вибір предметів ДПА та ЗНО. Учасникам треба обрати чотири предмети для проходження ДПА  і позначити чи бажають вони отримати результат за шкалою 100-200 балів із цих навчальних предметів. У разі потреби випускники можуть вибрати ще п’ятий предмет для проходження ЗНО.

 Щодо випускників минулих років, то вони зможуть зареєструватися самостійно і надіслати комплект реєстраційних документів до Вінницького регіонального  центру.

  У разі потреби учасник може внести зміни до реєстраційних даних, здійснивши перереєстрацію,яка  триватиме з 01 лютого до 05 березня 2021 року після отримання  Сертифіката.

  Підтвердженням факту реєстрації для участі у ЗНО є Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, який буде надіслано учасникові в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання. Індивідуальні конверти особам, які проходять ДПА у формі ЗНО, буде  надіслано на адресу навчального закладу, іншим особам – на адресу, зазначену в реєстраційній картці.

  На сайті Українського центру оцінювання якості освіти для кожного учасника ЗНО буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

    Зовнішнє  незалежне  оцінювання 2021  року буде  проведено  з  13  навчальних  предметів. Випускники  закладів загальної  середньої  освіти  матимуть змогу пройти тестування щонайбільше з п’яти навчальних предметів.

   Для  реєстрації  відведено  невеликий  термін – один  місяць,тому  не  ватро  відкладати  її  на  останній  період,краще  зареєструватися  до  середини  лютого.

    За  консультацією  з  питань  проведення  реєстрації  можна  звернутися  до  відповідального  за  реєстрацію в  навчальному  закладі,  директора  КУ «Чуднівський  МЦПРПП» Жуковської  Г.В.,яка  відповідає  за  організацію  ЗНО  в  закладах  освіти  Чуднівської  ОТГ або     на  гарячу  лінію  Вінницького  РЦОЯО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь