Чуднівська громада

Житомирська область

Чуднівський міський голова ознайомився з роботою закладів культури та спорту міста

Дата: 18.02.2021 20:44
Кількість переглядів: 769

 Культура  відіграє провідну роль у розвитку духовного потенціалу суспільства та формування його світогляду.

   Фізична культура і спорт є важливою складовою частиною виховного процесу дітей і підлітків, учнівської та студентської молоді, сприяють зміцненню здоров’я, підвищенню фізичних і функціональних можливостей організму людини, забезпеченню здорового дозвілля, збереженню тривалості активного життя дорослого населення. Матеріально-технічне та фінансове забезпечення закладів культури та спорту першочергово впливає на їх повноцінне функціонування.

 Тож, з метою ознайомлення з діяльністю, укомплектованістю та створенням належних умов у закладах культури та спорту міста Чуднова, цими днями міський голова Віталій Войтко разом  із заступником Іриною Кухар,  начальником відділу культури, молоді та спорту міської ради Світланою Захарченко оглянули приміщення міського будинку культури, бібліотеки, школи мистецтв та дитячо-юнацької спортивної школи.

  Спершу керівництво завітало до міського будинку культури, у якому розміщена і дитячо-юнацька спортивна школа, де познайомився з керівниками закладів та поцікавився як опалюється дане приміщення. Під час детального ознайомленням з функціонуванням закладів було визначено ряд першочергових завдань зокрема, проведення поточного ремонту східців центрального входу будинку культури та частини вестибюлю, капітального ремонту спортивної зали ДЮСШ.

  Також оглянули друге приміщення міського будинку культури (бувшого кінотеатру).

 Перебуваючи у міській бібліотеці, Віталій Войтко поспілкувався з працівниками закладу та оглянув стан матеріально-технічного оснащення приміщення, ознайомився з книжковим фондом.

  У ході візиту до школи мистецтв, було визначено класи, які потребують поточного ремонту.

  Міський голова зауважив, що ми повинні прикласти максимум зусиль для забезпечення якісного культурно-дозвіллєвого обслуговування жителів громади, а основне дати можливість дітям у належних умовах розвивати свої творчі та спортивні здібності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь