Чуднівська громада

Житомирська область

З нагоди відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки у Чуднівському міському будинку культури відбувся поетично-музичний вечір «Рядки, що зачіпили душу»

Дата: 26.02.2021 19:35
Кількість переглядів: 855

 Поетично-музичний вечір «Рядки, що зачіпили душу», який відбувся 25.02.2021 на сцені міського будинку культури, став  підсумком ювілейного флешмобу з нагоди відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки.

 

    Вірші геніальної поетеси та громадської діячки публікувались у запису на сторіці Чуднівської міської бібліотеки протягом 04-25 лютого у виконанні користувачів бібліотек, бібліотекарів громади. Всього у флешмобі взяли участь понад 30 учасників віком від 5 до 60 років, але всі з любов'ю та проникливістю обрали вірш Лесі Українки, який припав до душі, та заропонували його на розсуд онлайн-відвідувачів інтернет-мережі Facebook на сторінках Чуднівської міської бібліотеки та відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради. Окремі з них декламували вибрані вірші на сцені у такий знаменний день, і таким чином взяли участь в офіційному святкуванні ювілейної дати.

 Ініціаторами та організаторами цього заходу були начальник відділу культури, молоді і спорту Чуднівської міської ради Світлана Захарченко та директор Чуднівського міського будинку культури Олександр Омельчук. Участь в урочистості взяла заступник голови Чуднівської міської ради Ірина Кухар.

 Спеціально для цього заходу бібліотекарі Чуднівської міської бібліотеки розгорнули книжкову виставку "І грала її творчість барвами".

  Яскравим доповненням та окрасою заходу стала виставка робіт майстрині народної творчості, художниці Наталії Гофінгер-Бугайчук, яка у 2018 була удостоєна обласної літературно-мистецької премії імені Лесі Українки.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь