Чуднівська громада

Житомирська область

З нагоди 207-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка відбулось покладання квітів

Дата: 09.03.2021 13:18
Кількість переглядів: 1390

 9 березня Україна відзначає 207-му річницю від дня народження (9 березня 1814р.) Тараса  Григоровича Шевченка - видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча.

  Тарас  Григорович  Шевченко – це символ свободи і незалежності України. Усе життя і творчість Тараса Шевченка присвячені українському народу. Він пробудив нашу націю зі сну рабства, закликав до боротьби за волю. Тарас Григорович мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуть мову, культуру та історію нашого народу, а люди будуть щасливими. І закликав до цього співвітчизників. Завдяки заповітам Великого Кобзаря українці здобули незалежність і державність рідної країни. Життєдайна поезія Шевченка вселяє в нас надію в майбутнє українського народу і подальше його процвітання.

  Сьогодні, 9 березня, з нагоди 207-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка до його пам’ятника відбулось покладання квітів, у якому взяли участь Чуднівський міський голова Віталій Войтко, голова райдержадміністрації Олександр Хомич, заступник міського голови Ірина Кухар, секретар міської ради Олена Яременко, керуюча справами виконавчого комітету Галина Вербельчук.

  Українці по праву пишаються тим культурним надбанням, яке залишив нам Тарас Григорович і яке гідно увійшло до скарбниці світового живопису та літератури. Для всіх нас він став потужним джерелом національної свідомості та символом України.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь