Чуднівська громада

Житомирська область

Чуднівський міський голова відвідав КНП «Чуднівська лікарня»

Дата: 12.03.2021 17:21
Кількість переглядів: 1420

 Сьогодні, 12 березня, Чуднівський міський голова Віталій Войтко особисто перевірив в яких умовах працюють лікарі інфекційного відділення та надання допомоги хворим на COVID-19.

 На даний час всі медичні працівники лікарні працюють на повну, вживаючи всіх можливих заходів по боротьбі з коронавірусом.

 За повідомленням Чуднівського районного відділення Бердичівського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Житомирський лабораторний центр МОЗ України» станом на 9 год. (за минулу добу) зареєстровано 11 нових лабораторно підтверджених випадків, з них: смт.  В. Коровинці – 2 осіб, с. Тютюнники – 2 осіб, смт. Вакуленчук – 1 особа, с. Карвинівка – 1 особа, с. Дриглів – 2 особи, с. Дубище – 1 особа, м. Чуднів – 2 осіб.

 

 Всього випадків на території Чуднівської міської ради (з наростаючим підсумком) – 1430 осіб,  одужало – 1246 осіб, померло – 11 осіб.  

 

 В КНП «Чуднівська лікарня» Чуднівської міської ради для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19 визначено 100 ліжок.  Станом на 12.03.2021р. зайняті хворими на COVID-19 81 ліжко (з Чуднівської, Вільшанської та Краснопільської громад), з них 40 – жителі Чуднівської міської ради.

 

 Чуднівська міська рада висловлює щиру подяку нашим лікарям, які щодня рятують людські життя, адже саме вони тримають оборону в боротьбі з коронавірусом!

 Також хочеться звернутися і до жителів нашої громади. Шановні земляки, будь ласка, зберігайте спокій, дотримуйтесь обмежувальних заходів щодо поширення коронавірусу, з усією відповідальністю ставтеся до власної безпеки, безпеки ваших рідних та не соромтеся дякувати медикам за самовіддану працю!

 

 Нагадуємо, що на території Чуднівської міської ради встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

 

Аби уникнути захворювання на коронавірусну інфекцію обов’язково вживайте профілактичних заходів та дотримуйтеся основних правил : 

 

– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;

 

– носіть захисну маску в громадських місцях;

 

– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь