Чуднівська громада

Житомирська область

Керівництво міської ради зустрілося з жителями села Будичани щодо несанкціонованого звалища сміття

Дата: 23.03.2021 16:52
Кількість переглядів: 3335

Як повідомлялося раніше, у селі Будичани  було виявлено несанкціоноване звалище сміття. Було зафіксовано наявність понад 40 т побутових та промислових відходів, серед якого виявили й платіжні документи з м. Львова.

Сьогодні, 23 березня, у Будичанах біля сміттєзвалища зібралися занепокоєні даними обставинами місцеві жителі, які чекали пояснення та подальших дій від органів влади.

На зустріч з людьми прибули заступник міського голови Ірина Кухар та секретар міської ради Олена Яременко, які доповіли про те, що правоохоронними органами розпочато досудове розслідування, а екологічною інспекцією здійснено відбір трьох проб ґрунтів для проведення розрахунку розмірів шкоди заподіяної довкіллю. Директора підприємства, на території якого виявили тверді побутові відходи, притягнуто до адміністративної відповідальності.

Також жителям Будичан було повідомлено, що Чуднівська міська рада не надавала ніяких дозволів на створення сміттєзвалища.

У зустрічі з громадянами взяв участь депутат обласної ради, керівник КНП «Чуднівська лікарня» Ігор Лукашенко, який повідомив про те, що це особливо небезпечне сміття, адже це медичні відходи та запропонував для убезпечення довкілля використати 2 тонни хлорного вапна. Дана пропозиція буде вивчатися.

За результатами зустрічі для недопущення таємного, самовільного завезення відходів направлено лист до Чуднівського відділення поліції про встановлення чергування на території колишнього цегельного заводу, працівникам КП «Благоустрій» доручено перекопати дорогу до сміттєзвалища.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь