Чуднівська громада

Житомирська область

Чуднівський міський голова зустрівся з громадським активом Чуднівщини та депутатами міської ради

Дата: 01.04.2021 14:56
Кількість переглядів: 1931

 Сьогодні, 1 квітня, Чуднівський міський голова Віталій Войтко зустрівся з групою депутатів міської ради та громадським активом Чуднівщини.

 Присутні звернулися до міського голови з вимогою недопущення перевезення львівського сміття із села Будичани на Чуднівський полігон твердих побутових відходів. Таке занепокоєння викликане інформацією з не офіційних джерел. Адже як зазначалося раніше власник ТОВ «Сортіндустрія» пообіцяв вивезти своє сміття з Будичан до 3 квітня  2021 р.

  Віталій Володимирович підтримавши присутніх, висловив свою позицію: «Той, хто завозив львівське сміття у Будичани, той повинен його вивезти» та наголосив ще раз про те, що це приватна власність.

  Також очільник громади повідомив про направлені звернення до Житомирської обласної прокуратури, Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області, екологічної інспекції Поліського краю, Чуднівського відділення поліції та прийняв пропозицію депутатів написати звернення до голови Житомирської ОДА.

  До наради долучився представник народного депутата С.Кузьміних Віталій Сьомко. З його слів нардеп запропонував відібрати медичні відходи та передати їх на утилізацію до закладу, який має необхідну ліцензію для здійснення такої діяльності. А решту сміття - посипати хлорним вапном, яке закупив Сергій Кузьміних для здійснення знезараження, після чого перевезти його на Чуднівський полігон ТПВ. Дана пропозиція всіх присутніх дуже обурила.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь