Чуднівська громада

Житомирська область

Депутати оголосили перерву у роботі шостої сесії восьмого скликання Чуднівської міської ради

Дата: 04.04.2021 15:27
Кількість переглядів: 1399

 2 квітня під головуванням Чуднівського міського голови Віталія Войтка відбулась перша частина засідання шостої сесії восьмого скликання міської ради.

 Крім депутатів міської ради у роботі сесії взяли участь народний депутат України Сергій Кузьміних, депутат обласної ради Ігор Лукашенко, представники ВГО «Блок патріотичних сил», громадськість.

 Після обрання лічильної комісії та затвердження порядку денного слово надали народному депутату Сергію Кузьміних, який прозвітував про виконану роботу у Верховній Раді та повторно підняв тему про сміття у селі Будичани, яке було самовільно завезено у приміщення колишнього цегельного заводу.

 Далі до слова було запрошено представника ВГО «Блок патріотичних сил» Володимира Колодзінського, який наголосив на висвітленні проблем і задач конституційної просвіти як основи прямої і представницької демократії в процесах децентралізації та випрацювання механізмів дії. 

  Після виступу депутати перейшли до розгляду проєктів рішень внесених на розгляд сесії.

 Під час засідання обранці затвердили Положення про надання платних соціальних послуг Центром надання соціальних послуг міської ради, цільові програми, зокрема Програму соціального, соціального та культурного розвитку Чуднівської територіальної громади на 2021 рік, Програму відшкодування за надання пільг із послуг зв’язку та компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян, інших пільг, передбачених законодавством на 2021-2022 роки, Програму розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Чуднівської міської ради на 2021-2022 роки тощо.

  Внесли зміни до міського бюджету  на 2021 рік, до Програми соціального захисту людей з інвалідністю, ветеранів війни та  праці, пенсіонерів, сімей з дітьми, учасників АТО/ООС та незахищених верств населення  міської ради на 2021 - 2022 роки, Програми підтримки та розвитку первинної медико – санітарної допомоги громади на 2020 - 2021 роки, Програми підтримки та розвитку вторинної спеціалізованої медичної допомоги громади на 2020-2021 роки.

 У ході роботи було затверджено Положення, Регламент Центру надання адміністративних послуг Чуднівської міської ради та перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП.

  Депутати проголосували за зміну типу Малокоровинецької ЗОШ І-ІІ ступенів у початкову школу.

  Великий блок питань, які розпочали розглядати на сесії обранці, стосувалися землеустрою та землекористування. Розглянувши частину з них, міський голова оголосив перерву до понеділка 5 квітня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь