Чуднівська громада

Житомирська область

Чуднівський міський голова зустрівся з представниками релігійних конфесій громади

Дата: 07.04.2021 09:33
Кількість переглядів: 1104

  Вчора, 6 квітня, Чуднівський міський голова Віталій Войтко провів зустріч з представниками релігійних конфесій Чуднівської громади.

  У зустрічі взяли участь заступник міського голови Ірина Кухар, начальник відділу культури, молоді та спорту міської ради Світлана Захарченко, начальник відділу праці, соціального захисту населення та охорони здоров’я Тетяна Малахівська, завідувач сектору цивільного захисту та мобілізаційної роботи Олександр Акуліч, головний спеціаліст служби у справах дітей Марина Ткачук, представник Чуднівського відділення поліції Володимир Заброцький.

  Під час зустрічі обговорено питання про дотримання у релігійних закладах заходів безпеки та громадського порядку в умовах карантину під час Великодніх свят та поминальних днів на території громади. Мова йшла і про налагодження співпраці щодо надання допомоги та підтримки соціально-незахищеним верствам населення громади (людям з обмеженими можливостями, дітям-сиротам, дітям кризових категорій, малозабезпеченим тощо).

 У ході наради Віталій Володимирович підняв питання відмови від використання штучних квітів на кладовищах громади. Представники релігійних конфесій повністю погодилися з цією думкою та повідомили, що церква  також закликає відмовитися від цієї мертвої краси, бо це є несмак та дуже небезпечно для навколишнього середовища.

  Начальник відділу праці, соціального захисту населення та охорони здоров’я Тетяна Малахівська звернулася до священнослужителів з проханням провести панахиди за загиблими та померлими учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС з нагоди 35-ї річниці.   

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису      

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь