Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулось засідання виконавчого комітету Чуднівської міської ради

Дата: 09.04.2021 15:13
Кількість переглядів: 1300

 Сьогодні, 9 квітня, під керівництвом Чуднівського міського голови Віталія Войтка відбулось засідання виконавчого комітету міської ради.

 У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали інформацію щодо виконання  бюджету  Чуднівської  міської територіальної  громади за перший квартал 2021 року та розглянули низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, зокрема:

  • про надання в оренду комунального майна без проведення аукціону головному управлінню ДПС у Житомирській області, міжрегіональному управлінню у Житомирській області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) та фінансовому відділу Чуднівської міської ради;
  • про видачу ордера на службове житлове приміщення військовослужбовцю Бердичівського гарнізону;  
  • про встановлення  тарифів на житлово-комунальні послуги ВСКП «Каскад»;
  • про взяття на квартирний облік громадян тощо.

   На виконання повноважень у сфері охорони дитинства виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачами і власниками якого будуть діти та встановлено опіку над неповнолітньою дитиною.

  Під час засідання члени виконкому надали дозвіл на видалення та кронування сухостійних, аварійних, пошкоджених і тих, які досягли вікової межі дерев на території громади.

  Також прийняли рішення про обмеження використання штучних квітів на кладовищах населених пунктів під час поминальних днів (проводити широку роз'яснювальну роботу серед населення щодо шкідливого впливу на навколишнє середовище штучних квітів, організувати встановлення табличок на кладовищах).

  Обговорили питання проведення заходів з благоустрою на території громади та затвердили План основних заходів, пов'язаних  із  35-ми  роковинами Чорнобильської катастрофи.

  У «різному» начальник відділу культури, молоді та спорту міської ради Світлана Захарченко підняла питання щодо проведення масових заходів на території громади протягом квітня-травня 2021 року (35-х роковин Чорнобильської катастрофи, відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня матері) та благоустрою біля пам’ятних місць.

  Керівник КНП «Чуднівська лікарня» Ігор Лукашенко звернувся до присутніх з проханням дотримуватися карантинних та основних правил профілактики коронавірусної інфекції під час Великодніх святкувань, поминальних днів та культурних заходів.   

  Начальник Чуднівського сектору ДСНС України в Житомирській області Юрій Отаманський наголосив на дотриманні протипожежних заходів під час проведення благоустрою на території громади.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь