Чуднівська громада

Житомирська область

Чуднівський міський голова провів нараду, на якій обговорили можливість проведення оптимізації мережі закладів культури

Дата: 15.04.2021 15:40
Кількість переглядів: 2005

  Сьогодні, 15 квітня, Чуднівський міський голова Віталій Войтко провів нараду за участю старост старостинських округів громади щодо оптимізації мережі закладів культури громади.

  У нараді взяли участь секретар ради Олена Яременко, заступник міського голови Ірина Кухар, керуючий справами міської ради Галина Вербельчук, начальник відділу культури, молоді та спорту Світлана Захарченко, працівники культури.

 Відповідно до чинного законодавства територіальна громада має забезпечувати культурно-освітні потреби та реалізацію прав на бібліотечне обслуговування жителів громади. На сьогоднішній день у Чуднівській громаді культурне обслуговування населення здійснює 21 клубний заклад, 16 бібліотек та 1 школа мистецтв.

 Метою зустрічі було напрацювати та розглянути варіанти проведення реорганізації закладів культури для більш ефективного використання коштів та підвищення якості надання культурних послуг. Обговорення даного питання є важливим для визначення подальших кроків.

 Під час наради присутні проаналізували діяльність клубних та бібліотечних закладів, їх матеріально-технічне забезпечення. Також обговорили можливість існування культурних осередків у старостинських округах та залучення зовнішніх джерел фінансування для розвитку культури.

  Віталій Володимирович зазначив, що заклади культури повинні працювати у такому форматі, щоб послуги надавалися якісно та були потрібними і корисними громаді.

 За результатами наради начальнику відділу культури, молоді та спорту Світлані Захарченко доручено обговорити функціонування кожного закладу культури зі старостами громади та визначитися з подальшими діями щодо проведення оптимізації культурної мережі.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь