Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулось засідання позачергової сесії міської ради

Дата: 16.04.2021 15:14
Кількість переглядів: 1387

  Сьогодні, 16 квітня, відбулась позачергова сьома сесія міської ради, яку провів Чуднівський міський голова Віталій Войтко.

   У роботі сесії взяли участь 20 депутатів з 26-ти.

  Депутати внесли зміни до бюджету Чуднівської територіальної громади на 2021 рік, затвердили графік роботи Центру надання адміністративних послуг Чуднівської міської ради, надали згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність міської ради основних засобів та інших необоротних матеріальних активів.

  У ході роботи обранці прийняли рішення про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності міської ради для передачі в оренду без проведення аукціону та про переоцінку майна комунальної власності.

  Під час засідання секретар міської ради Олена Яременко ознайомила присутніх з результатами обстеження комісією стану житлового будинку, придбаного у 2020 році для створення ДБСТ. Згідно яких комісією встановлено, що дане  житло не відповідає санітарним і технічним вимогам та є непридатним для проживання дітей. У зв’язку з цим депутати прийняли рішення написати колективне депутатське звернення до Житомирської обласної прокуратури та державного бюро розслідувань щодо факту законності купівлі житлового будинку.

 У «різному» депутати підтримали депутатські запити Сергія Данилюка щодо проведення інвентаризації земель, ліквідації стихійного сміттєзвалища на території Дубищенського старостинського округу та Володимира Данилюка щодо проведення обстеження та технічної діагностики конструкцій споруди Чуднівського мосту на наявність дефектів та пошкоджень.     

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь