Чуднівська громада

Житомирська область

Чергові здобутки легкоатлетів Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи

Дата: 11.05.2021 13:47
Кількість переглядів: 1744

 7-8 травня у  м. Житомирі відбувся командний чемпіонат Житомирської області з легкої атлетики серед  дорослих, юніорів та юнаків. У цих представницьких змаганнях взяли участь юні легкоатлети Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи під керівництвом тренерів-викладачів ДЮСШ Віктора Вєдєрнікова та Ігора Шаустюка

 Наші спортсмени брали участь у двох видах змагань: штовханні ядра та метанні диску. Серед молодших дівчаток у штовханні ядра чемпіонкою змагань стала Анна Поплавська, яка штовхнула ядро на 10,31 м., друге та третє місце вибороли чуднівчанки Аліна Довбня та Наталія Кузьміна. Старші дівчата також вибороли призові місця. Даша Козачок – чемпіонка змагань, її результат 15,15м. Друге місце виборола Юлія Воробйова, а третьою стала Зоряна Штогрин. Юнаки у цьому виді змагань місця розподілили так : чемпіоном змагань став Костянтин Шпита з результатом 14,96м. Дреге місце - Олександр Лівкович, а бронзовим призером став Ілля Матлаш.

   У метанні диску чемпіонкою серед молодших дівчат стала Анна Поплавська. Її результат – 29,15м. Друге місце - Валерія Дацун, а третьою стала Зорина Мамула. Серед старших дівчат, так як і у штовханні ядра, першість за чуднівчанками : Даша Козачок з результатом 42,15м. – чемпіонка, Юлія Воробйова та Зоряна Штогрин стали срібною та бронзовою призерками. У юнаків чемпіоном став Олександр Лівкович, його результат - 55,00м. Друге місце посів Ілля Матлаш – 45,50м. Бронзовий призер змагань – Костянтин Шпита з результатом 44,40м.

  Хочеться відмітити юних чуднівчан Івана Швеця, Данила Васильцова, Михайла Кравчука, Аліну Вахат, Ніну Мельник, Єлизавету Кухарук та інших вихованців відділення легкої атлетики ДЮСШ, які показали особисті рекорди і своїми здобутками прославляють свою школу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь