Чуднівська громада

Житомирська область

Віталій Войтко відвідав ферму з вирощування курей у с. Короченки

Дата: 20.05.2021 11:40
Кількість переглядів: 1699

 Міський голова Віталій Войтко продовжує здійснювати робочі зустрічі з підприємцями Чуднівської територіальної громади з метою налагодження взаємовигідної співпраці між владою та бізнесом, детального вивчення проблем  розвитку підприємництва, пошуку можливостей створення нових робочих місць та наповнення місцевого бюджету. Так, нещодавно, Віталій Володимирович відвідав ферму з вирощування курей у с. Короченки, де провів зустріч з власником ТОВ «Бердичівська птахофабрика» Віталієм Ніколаєнком.

  Підприємець розповів, що наразі в пташнику вирощується 20 тис. курчат-бройлерів, найближчим часом планується ввести в експлуатацію ще один пташник і це дозволить збільшити поголів’я курей вдвоє. У приміщеннях створені необхідні умови для вирощування птиці з дотриманням ветеринарно-санітарних умов. Ферма обладнана системою управління мікрокліматом та системою дистанційної подачі води та кормів, що забезпечує належне підлогове утримання курчат-бройлерів. За 45 днів утримання вага курей збільшується до трьох кілограмів.

  Крім облаштування другого пташника на фермі тривають роботи з облаштування забійного цеху, цеху розділення тушок та встановлення морозильних камер. Це не тільки дозволить підприємству оптимізувати витрати на виробництво, а забезпечить функціонування на фермі до двадцяти робочих місць.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь