Чуднівська громада

Житомирська область

У Тютюнниках відбулось відкриття меморіальної дошки Герою Соціалістичної Праці Дмитру Лонському

Дата: 24.05.2021 10:55
Кількість переглядів: 1289

 

 Жителі Чуднівщини бережуть добру пам’ять про Героя Соціалістичної  Праці, заслуженого працівника сільського господарства, учасника Другої світової війни, голови колгоспу імені Кірова Дмитра Дем’яновича Лонського не тільки як про легендарного організатора колективного сільськогосподарського виробництва, а ще й як про мудрого керівника, чуйну, доброзичливу, уважну, порядну та відповідальну людину.

 21 травня  у селі Тютюнники відбулось урочисте відкриття дошки пам’яті Дмитру Лонському.

 У заході взяли участь заступник Чуднівського міського голови Ірина Кухар, староста Тютюнниківського старостинського округу Микола Маслюківський, колишні колеги Д.Д. Лонського, односельчани.

 До початку заходу його учасники в знак вшанування пам’яті про Дмитра Дем’яновича Лонського поклали квіти до його могили. Після чого староста Тютюнниківського старостинського округу Микола Маслюківський продемонстрував встановлену на будівлі колишньої контори КСП ім. Кірова меморіальну дошку.

 Цього дня багато гарних слів та спогадів прозвучало про великого господарника та наставника. Всі згадували Дмитра Дем’яновича з «вогником» в очах, а це означає, що він був дійсно гарною людиною та керівником.

 Виготовленню меморальної дошки сприяли Віталій Войтко, Петро Іщук, Валерій Копчик, Володимир Розпотнюк, Леонід та Людмила Танські, Сергій Макаренко.

 Також присутні мали нагоду оглянути оновлену дошку пошани, на якій розміщено фото кращих людей села Тютюнники, які своєю працею та трудовими здобутками сприяли розвитку села. Оновлення дошки пошани профінансував місцевий аграрій Зурабій Січінава.  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь