Чуднівська громада

Житомирська область

Відкритий юнацький турнір Чуднівської ДЮСШ з футболу

Дата: 04.06.2021 10:59
Кількість переглядів: 913

  2 червня у м. Чуднів на спортивному майданчику місцевого ліцею відбувся міжобласний юнацький турнір з футболу, приурочений Міжнародному Дню захисту дітей. Ініціаторами та організаторами проведення турніру були відділ культури, молоді та спору Чуднівської міської ради та Чуднівська дитячо-юнацька спортивна школа. У турнірі взяли участь дитячі команди 2012-2013 р.н. з м. Старокостянтинів Хмельницької області, м. Баранівка та Чуднівська ДЮСШ (тренер-викладач Юрій Чорний).

     Змагання проходили за круговою системою : 2 тайми по 20 хвилин. Першими на поле вийшли команди  з  Старокостянтинова та Баранівки. У рівній боротьбі перемогу отримали старокостянтинівці з рахунком 4 : 3. У другому матчі чуднівчани розгромили гостей з Хмельниччини 9 : 3. Саме цей результат негативно подіяв на господарів, які розслабившись, умудрилися програти команді з Баранівки 2 : 4. У результаті проведення матчів кожна команда набрала по 3 очки. Тому було задіяно правило кращої різниці забитих та пропущених м’ячів. Виходячи з цих показників, чуднівські футболісти зайняли перше місце, на другому місці команда з Баранівки і третє місце зайняв Старокостянтинів.

  Всі команди були нагороджені кубками, а кожен гравець своєї команди отримав грамоту та пам’ятну медаль. Кращим бомбардиром турніру став чуднівчанин Дмитро Бойко.  На його рахунку 5 забитих м’ячів. На обличчях юних футболістів радість не мала межі, адже для кожного з них це була перша медаль, завойована у змаганнях такого рівня. Отже, нехай завжди на шляху їхньої майстерності буде більше перемог і найголовніше -  здоров’я.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь