Чуднівська громада

Житомирська область

Прийом пропозицій від інститутів громадянського суспільства для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду керівника (директора) закладів загальної середньої освіти Чуднівської міської ради

Дата: 08.06.2021 13:42
Кількість переглядів: 881

Фото без опису

  У зв’язку із оголошенням 07 червня 2021 року конкурсу на посади посади керівників (директорів) закладів загальної середньої освіти Чуднівської міської ради Будичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чуднівської міської ради Житомирської області, Дубищенської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Чуднівської міської ради Житомирської області, П’ятківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чуднівської міської ради Житомирської області, відповідно до ст.25 Закону України “Про освіту”, ст 37, 38, 39 Закону України “Про повну загальну середню освіту”, керуючись Положенням про конкурс на посаду керівника (директора) закладу загальної середньої освіти Чуднівської міської ради, затвердженим рішенням шостої сесії VIII скликання Чуднівської міської ради №132 від 02.04.2021 року відділ освіти Чуднівської міської ради розпочинає прийом пропозицій від інститутів громадянського суспільства (громадських об’єднань керівників закладів освіти, професійних об’єднань педагогічних працівників, профспілкової організації та інших громадських формувань), а також експертів, фахівців у сфері загальної середньої освіти тощо) для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду керівника (директора) закладів загальної середньої освіти Чуднівської міської ради.

  Термін подання пропозицій щодо кандидатур для включення до складу комісії становить 7 календарних днів із дня публікації даного оголошення, тобто до 17.00 год. 14 червня 2021 року.

  Відбір представників для включення до складу комісії від інститутів громадянського суспільства у сфері освіти здійснюватиметься шляхом жеребкування. Жеребкування буде проводитись у разі подання більше однієї кандидатури від інститутів громадянського суспільства. Про дату жеребкування кандидати будуть повідомлені особисто.

  Для участі у жеребкуванні громадські об’єднання та інші громадські фомування у визначені терміни подають відділу освіти Чуднівської міської ради:

  • Лист у довільній формі із зазначенням особи на включення до складу комісії до листа додається заява претендента до складу комісії, згода на обробку персональних даних, попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України “Про запобігання корупції”;
  • Завірену копію Свідоцтва про державну реєстрацію громадського об’єднання та іншого громадського фомування у сфері освіти.

  Для участі у жеребкуванні експерти, фахівці у сфері загальної середньої освіти у визначені терміни подають відділу освіти Чуднівської міської ради:

  • Лист у довільній формі із зазначенням особи на включення до складу комісії до листа додається заява претендента до складу комісії, згода на обробку персональних даних, попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України “Про запобігання корупції”;
  • Завірені копії документів, які підтверджують статус експерта, фахівця у сфері загальної середньої освіти.

Відповідальність за достовірність поданих документів несуть кандидат і громадське об’єднання, що рекомендує кандидатуру для включення до складу конкурсної комісії.

До складу конкурсної комісії не може бути включена особа, яка:

- визнана в установленому законом порядку недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена;

- має судимість або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення;

- відповідно до Закону України “Про запобігання корупції” є близькою особою учасника конкурсу або особою, яка може мати конфлікт інтересів.

Уповноважена особа для надання інформації про конкурс та приймання документів Совсімова Наталія Миколаївна, тел. 0965230024     

Адреса  електронної пошти:  chudniv_m.osvita_@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь