Чуднівська громада

Житомирська область

Благодійний фонд «KustoHelp» придбав для Чуднівської лікарні новий апарат ШВЛ

Дата: 10.06.2021 10:35
Кількість переглядів: 849

 Цими днями казахстанський благодійний фонд «KustoHelp»  придбав для Чуднівської лікарні апарат штучної вентиляції легень на суму 581 500 гривень.

  «KustoHelp це приватний благодійний фонд для боротьби з пандемією Covid-19,  який заснували акціонери міжнародного холдингу Kusto Group у Казахстані. 

 В Україні Kusto Group з 2012 року займається аграрним бізнесом і представлений групою компаній Kusto Agro, до складу якої також входить ТОВ “Аграрний Фонд Терещенка”.  

 Спочатку #KustoHelp допомагав лікарням та малозабезпеченим верствам населення в Казахстані. Цього року було  виділено 136 тис. дол. для адресної допомоги лікарням в Україні.

 Під час передачі обладнання Чуднівський міський голова Віталій Войтко висловив слова вдячності генеральному директору ТОВ «KustoAgro» Алішеру Тяжину за благодійну підтримку і придбання обладнання, яке є необхідним елементом для лікування коронавірусних хворих.

 За словами головного лікаря Ігоря Лукашенка апарат ШВЛ потрібен не тільки при лікуванні хворих на COVID-19. Їх використовують й при коматозних станах, черепно-мозкових травмах. Тому дане обладнання вкрай необхідне для потреб лікарні.

 «В першу чергу ми зв’язалися з лікарнями, які обслуговують наших працівників та пайовиків в регіонах нашої присутності.  10 лікарень Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей отримали адресну допомогу. Співпрацювали з кожною лікарнею індивідуально, відповідно до їх потреб:  закуповували засоби індивідуального захисту, препарати та сучасне якісне медичне обладнання» - зазначає Алішер Тяжин, генеральний директор Kusto Agro.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь