Чуднівська громада

Житомирська область

ВІТАННЯ ВЕТЕРАНА ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ ІЗ 96-РІЧЧЯМ

Дата: 26.06.2021 14:09
Кількість переглядів: 722

  Сьогодні, 26 червня, відзначає свій 96-й День народження ветеран Другої світової війни, поважна людина із значними досягненнями та неабияким трудовим і життєвим досвідом - Павло Іванович Гуменюк, який проживає у селі Красногірка.

  Життєвий шлях Павла Івановича – це яскравий приклад для патріотичного виховання молодого покоління, служіння Батьківщині в наші дні. Чимало йому довелося пережити на довгій ниві свого життя.

 За час своєї діяльності багато зробив для освітнього розвитку села, підтримки  учнівської молоді, адже працював директором Красногірської школи.

 За роки своєї трудової діяльності відзначився великою працездатністю. Користується авторитетом і повагою серед населення села та всієї громади.

 За період свого життя Павло Іванович удостоєний багатьох державних нагород. Проте найбільшою нагородою для ювіляра є його велика родина.

 Цього дня за дорученням міського голови Віталія Войтка, до іменинника завітав староста Красногірського старостинського округу Олександр Верещак, який привітав ветерана зі святом та вручив подарунок.

 

 Дякуємо Вам, дорогий Павло Іванович, за Перемогу, за мужність та патріотизм. Ви – приклад вірності та героїзму. Бажаємо Вам міцного здоров`я, любові від рідних, поваги від оточуючих та мирного неба! З Днем народження!

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь