Чуднівська громада

Житомирська область

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації: Детальний план території земельних ділянок по вул. Героїв Майдану, 156, 158 в м. Чуднів Житомирської області

Дата: 05.07.2021 09:18
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

  Детальний план території земельних ділянок по вул. Героїв Майдану, 156, 158 в м. Чуднів Житомирської області розроблений з метою визначення доцільності будівництва та обґрунтування обраної території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами, визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки.

  Детальний план території розроблений відповідно до рішення 6 сесії 8-го скликання Чуднівської міської ради від 02.04.2021 року № 308 «Про розроблення детального плану території земельних ділянок по вул. Героїв Майдану, 156, 158 в м. Чуднів Житомирської області».

  Замовником розроблення детального плану території виступає Чуднівська міська рада, розробник - ФОП Гнатюк Михайло Васильович, головний архітектор проекту - Муравський Володимир Олександрович.

Основні техніко-економічні показники ДПТ:

1. Площа розробки ДПТ- 0,2495 га,

2. Площа забудови - 0,0920 га,

3. Площа твердого покриття – 0,0465 га.

  Ознайомитися з проектом детального плану території можна на офіційному веб-сайті Чуднівської міської ради у розділі «Містобудування, архітектура» - «Для громадського обговорення» та/або в приміщенні Чуднівської міської ради, за адресою м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 104, кабінет сектору містобудування та архітектури.

 Пропозиції та зауваження до проекту детального плану території приймаються до 02.08.2021 року за адресою м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 104, кабінет сектору містобудування та архітектури, відповідальний – Олег Захарченко.

   Громадські слухання щодо врахування пропозицій громадськості відбудуться 30.07.2021 року об 10.00 годині у приміщенні малої зали засідань міської ради за адресою м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 104.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь