Чуднівська громада

Житомирська область

У Чуднові на спортивному комплексі «Юність» у рамках соціального проєкту Президента України «Активні парки» розпочали встановлювати тренажери

Дата: 26.08.2021 14:21
Кількість переглядів: 1091

 Сьогодні, 26 серпня, на спортивному комплексі «Юність» працівники КП «Благоустрій» розпочали роботи з встановлення спортивних тренажерів.

Чуднівський міський голова Віталій Войтко спільно з секретарем міської ради Оленою Яременко та заступником Іриною Кухар проінспектував проведення робіт.

 З керівником КП «Благоустрій» Анатолієм Огородніком та начальником відділу культури, молоді та спорту Світланою Захарченко обговорено наступний план дій щодо облаштування спортивного комплексу.  

 Нагадаємо: згідно соціального проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України» у Чуднові на СК «Юність» облаштують спортивні тренажери, а саме: «шведську» стінку, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавку для виконання динамічних вправ, сходинки, вільний простір і координаційну лінію.

 Активні парки мають залучити різні групи населення, зокрема осіб з інвалідністю, до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку. Передбачається розробка програм з видів рухової активності для різних за віком і статтю груп населення, зокрема для осіб з інвалідністю.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь