Чуднівська громада

Житомирська область

Відбулась нарада з питань перегляду тарифів на водопостачання та водовідведення

Дата: 08.09.2021 22:00
Кількість переглядів: 1220

 Сьогодні, 8 вересня, у Чуднівський міський голова Віталій Войтко провів нараду щодо тарифів на водопостачання та водовідведення.

 У нараді взяли участь секретар міської ради Олена Яременко, заступник міського голови Ірина Кухар, керуюча справами виконавчого комітету Галина Вербельчук, депутати міської ради Людмила Зотько, Валентина Криворучик, Юрій Шпита, керівник НКП «Чуднівська лікарня» Ігор Лукашенко, начальник відділу економічного розвитку, комунальної власності та житлово-комунального господарства Олег Довгаль, керівник ЧКП «Теплокомуненерго» Микола Кідрук.

 У ході наради керівник ЧКП «Теплокомуненерго» Микола Кідрук пояснив причини підвищення тарифів на водопостачання й водовідведення, що спричинені зростанням основних складових тарифу, зокрема, цін на енергоносії, реагенти, паливно-мастильні матеріали, матеріальні ресурси, запасні та комплектуючі частини, вартість робіт і послуг спеціалізованих підприємств (виконання регламентних робіт, ремонт насосного обладнання, тощо), витрат пов’язаних зі сплатою податків і зборів (рентна плата з податку за користування надрами, рентна плата за спеціальне використання води),  підвищення розміру мінімальної заробітної плати та ін. Саме ці фактори призвели до необхідності перегляду та встановлення нових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

 Присутнім було продемонстровано усі прорахунки та проєкт економічно обґрунтованих тарифів  на послуги з  централізованого водопостачання та  централізованого водовідведення і санітарної очистки. 

 Нагадаємо, що 25 серпня 2021 року на офіційному веб-сайті міської ради було опубліковано повідомлення ЧКП «Теплокомуненерго» про намір зміни  тарифів  на  послуги з централізованого   водопостачання  та   водовідведення, санітарної очистки (викачка  та вивезення нечистот) для населення,  бюджетних установ та інших споживачів: https://chudniv-miskrada.gov.ua/news/1629870072/.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь